aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΈναρξη 2ης σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων αθλητικής διοίκησης

Έναρξη 2ης σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων αθλητικής διοίκησης

Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε η έναρξη της 2ης σειράς σεμιναρίων του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Αθλητικής Διοίκησης που διοργανώνει η Ακαδημία Αθλητισμού του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού σε συνεργασία με την Κυπριακή Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού.

Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθλητισμού του ΚΟΑ Λέοντιος Τσέλεπος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους τόνισε ότι πολιτική της Ακαδημίας Αθλητισμού είναι η συστηματική επιμόρφωση, εκπαίδευση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού των αθλητικών φορέων του τόπου και η αναβάθμιση των γνώσεων και των ικανοτήτων όλων των εμπλεκόμενων στον αθλητισμό. Σκοπός του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Αθλητικής Διοίκησης είναι, η ανάπτυξη και εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών και κυρίως η βελτίωση της λειτουργίας και αποτελεσματικότητας των τοπικών αθλητικών φορέων.

Κατά την έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος, σε χαιρετισμό προέβη και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Εταιρείας Διοίκησης Αθλητισμού Στέλιος Ποταμίτης, ο οποίος ευχαρίστησε την Ακαδημία Αθλητισμού του ΚΟΑ για τη 2η συνεχή χρονιά συνεργασίας και ανέφερε ότι τα εκπαιδευτικά αυτά σεμινάρια στόχο έχουν την κατανόηση των νέων τάσεων, καινοτομιών και βέλτιστων πρακτικών που άπτονται βασικών αρχών της Αθλητικής Διοίκησης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αθλητικής Διοίκησης θα αναλύσει θέματα στρατηγικού σχεδιασμού αθλητικών οργανισμών, κοινωνικής ευθύνης και stakeholders management, προγραμματισμού και διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων, διαχείρισης έντυπου/ηλεκτρονικού τύπου και κοινωνικών δικτύων, εξεύρεσης οικονομικών πόρων και οικονομικής διαχείρισης, καθώς επίσης και διαχείρισης αθλητικών εγκαταστάσεων.

Tην έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος χαιρέτισε επίσης η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη. Πρώτος ομιλητής, ήταν ο Δρ. Νίκος Καρτακούλλης, Ακαδημαϊκός, Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Πληροφορίες για τα σεμινάρια, θα αναρτούνται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.cyprussports.org. Με την ολοκλήρωση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος θα απονεμηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ