aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΕκπαιδεύει ανθρώπους και δημιουργεί ποδοσφαιριστές η GPS Valencia

Εκπαιδεύει ανθρώπους και δημιουργεί ποδοσφαιριστές η GPS Valencia

Πέραν των εκατό παιδιών περνάνε καθημερινά την είσοδο του ποδοσφαιρικού γηπέδου του αθλητικού κέντρου «Κώστας Παπαέλληνας», όπου στεγάζεται η ακαδημία GPS/Valencia Cyprus και μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος, την ίδια στιγμή που λαμβάνουν και σωστή διαπαιδαγώγηση, μέσα σε ένα ασφαλές και ευχάριστο κλίμα, από τους καταρτισμένους προπονητές της ακαδημίας.

Η επίσημη ακαδημία των νυχτερίδων στο νησί μας είναι μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ακαδημίες στην Κύπρο, σε αριθμό παιδιών, ενώ ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός παιδιών, αγόρια και κορίτσια, που εγγράφηκαν φέτος είναι μικρής ηλικίας και συμμετέχουν είτε στο πρόγραμμα GPS JUNIORS για παιδιά 4-6 ετών, είτε στις άλλες μικρές ηλικιακά κατηγορίες.

Η δουλειά στην ακαδημία ξεκίνησε από τις αρχές Σεπτεμβρίου, όμως οι εγγραφές συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, με τα νέα παιδιά να είναι ευπρόσδεκτα να ξεκινήσουν από οποιοδήποτε σημείο της χρονιάς επιθυμούν. Το σλόγκαν της ακαδημίας είναι «εκπαιδεύουμε ανθρώπους-δημιουργούμε ποδοσφαιριστές», με την έμφαση να δίνεται στη διασκέδαση και στη χαρά που προσφέρει το ποδόσφαιρο. Παράλληλα, το ασφαλές περιβάλλον του γηπέδου και η υψηλή ποιότητα του συνθετικού χλοοτάπητα, προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για τα παιδιά.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ακαδημία έχουν παιδιά γεννημένα μεταξύ 2006 και 2016, αγόρια και κορίτσια. Τεχνικός διευθυντής είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Στέλιος Οκκαρίδης, ο οποίος έχει στη διάθεση του ένα τιμ καταρτισμένων προπονητών. Η εκπαίδευση των προπονητών συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με την επόμενη δράση να είναι η επίσκεψη στην Κύπρο στα μέσα Νοεμβρίου υπευθύνου από τη Βαλένθια.

Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφή των παιδιών τους μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 7000 8815 (κ. Χαράλαμπος Σπύρου) ή να στείλουν e-mail στο [email protected]. Το πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων είναι αναρτημένο στη σελίδα της GPS/Valencia Cyprus στο Facebook (@GPS.VALENCIA.CYPRUS).

Οι προπονήσεις διεξάγονται Δευτέρα με Παρασκευή, μεταξύ 15:10 και 19:30. Οι ώρες και η συχνότητα των προπονήσεων διαφέρουν ανά ηλικιακή κατηγορία.

Ιδιαίτερα σημαντική για την ακαδημία αποτελεί η συνεργασία, που ξεκίνησε φέτος, με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, η οποία είναι η μεγαλύτερη ανθρωπιστική οργάνωση στη χώρα μας και μεταξύ άλλων βοηθά στην πρόληψη και ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων σε όλο τον κόσμο, σε καιρό ειρήνης ή πολέμου. Μέσα από τη συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, δίνεται η ευκαιρία σε παιδιά που δεν διαθέτουν οικονομική ευχέρεια, να λαμβάνουν μέρος κανονικά στις προπονήσεις και να απολαμβάνουν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ