aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕκδήλωση για το πρόγραμμα «Πάσα στη Ζωή» στην παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια (vid)

Εκδήλωση για το πρόγραμμα «Πάσα στη Ζωή» στην παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια (vid)

Εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος «Πάσα Στη Ζωή» διοργάνωσε στο καφέ Μικέλ στη Μακεδονίτισσα η ΚΟΠ. Τα καφέ Μικέλ είναι χορηγός των παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots της ΚΟΠ.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Τιμούρ Κετσπάγια και οι ποδοσφαιριστές Πάρης Ψάλτης και Χαράλαμπος Κυριακίδης της Ομόνοιας και Φίλιππος Ευτυχίδης και Νικόλας Χατζημιτσής του Ολυμπιακού.

Το παρών τους έδωσαν παιδιά των Ακαδημιών της Ομόνοιας, του ΑΠΟΕΛ, της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Μαυρουδής και της Ακαδημίας Fan Αίαντας.

Ο οικονομικος διευθυντής της ΚΟΠ Ανδρέας Μωριάς, υπεύθυνος του προγράμματος «Πάσα Στη Ζωή» ευχαρίστησε όλους τους για την παρουσία τους ενώ η διατροφολόγος των Εθνικών Ομάδων Νικολέτα Μιχαηλίδου μίλησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τη σημασία της σωστής διατροφής. Για τις δικές τους συνήθειες σε σχέση με τη σωστη αθλήτικη διατροφή μίλησαν οι ποδοσφαιριστές που ήταν παρόντες και ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με όλους να απολαμβάνουν υγιεινό πρόγευμα, προσφορά του Μικέλ.

Δείτε video από την εκδήλωση:


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ