aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕκδήλωση για τα 60 χρόνια ζωής της αγροτικής Ομοσπονδίας ΠΟΕΛ Λευκωσίας

Εκδήλωση για τα 60 χρόνια ζωής της αγροτικής Ομοσπονδίας ΠΟΕΛ Λευκωσίας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση για τα 60 χρόνια ζωής  της αγροτικής Ομοσπονδίας ΠΟΕΛ Λευκωσίας. Εκ μέρους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο εκ των Αντιπροέδρων της Νίκος Νικολάου.

«Ως Ομοσπονδία δεν ενδιαφερόμαστε μόνο για το ποδόσφαιρο στα υψηλά δώματα. Παραμένουμε συμπαραστάτες σας και στηρίζουμε τη δράση σας για να κρατήσετε ζωντανό το αγροτικό ποδόσφαιρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολάου στην εκδήλωση της ΠΟΕΛ, που έγινε στην παρουσία πολλών φίλων, συνεργατών και εκτιμητών του έργου που επιτελεί η Ομοσπονδία.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός του κ. Νικολάου στην εκδήλωση:

«Είναι με ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι μαζί σας για να απευθύνω εκ μέρους της ΚΟΠ χαιρετισμό στην εκδήλωση σας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 60 χρόνων ζωής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Επαρχίας Λευκωσίας. Η ΠΟΕΛ έχει μια ένδοξη ιστορία καθώς αποτέλεσε το κύτταρο της δημιουργίας του αγροτικού ποδοσφαίρου με πλούσια δράση, αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική. Σημαντική ήταν η συνεισφορά της ως ιδρυτικό μέλος της ΣΤΟΚ το 1977.

Ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στηρίζουμε τη δράση της ΠΟΕΛ και αναγνωρίζουμε τους αγώνες που δίνει για να κρατήσει ζωντανό το αγροτικό ποδόσφαιρο, το οποίο αποτελεί τη βάση ευρύτερα του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Παραμένουμε συμπαραστάτες στη δύσκολη αποστολή σας και συνεχώς σε ετοιμότητα να σας στηρίξουμε σε κάθε πρόκληση που βρίσκεται μπροστά σας.

Στη σύγχρονη εποχή αλλάζουν τα δεδομένα και οι ανάγκες. Αυτό όμως που παραμένει ζωντανό και αναλλοίωτο είναι οι αρχές και οι αξίες που πρεσβεύει το ποδόσφαιρο. Εσείς το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα. Καθώς, με ανιδιοτέλεια και αγνή αγάπη υπηρετείται την ΠΟΕΛ και κατ’ επέκταση το ποδόσφαιρο στον τόπο μας.

Ως Ομοσπονδία δεν ενδιαφερόμαστε μόνο για το ποδόσφαιρο στα υψηλά δώματα εκεί που είναι στραμμένα και τα φώτα της δημοσιότητας. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως εάν η βάση νοσεί τότε ολόκληρο το οικοδόμημα θα παρουσιάζει δυσλειτουργίες. Για αυτό να ξέρετε πως έμπρακτη θα είναι η στήριξη και η συμπαράσταση στον αγώνα και τις προσπάθειες σας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ