aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕυχαριστημένοι έφυγαν από την Κύπρο οι άνθρωποι της Valencia CF και της GPS

Ευχαριστημένοι έφυγαν από την Κύπρο οι άνθρωποι της Valencia CF και της GPS

Την Κύπρο και την ποδοσφαιρική ακαδημία GPS / Valencia CF Cyprus επισκέφτηκαν το διήμερο 20-21 Νοεμβρίου 2017 οι Antonio Navarro (διευθυντής των αναπτυξιακών προγραμμάτων της Valencia CF), Phillip Mitchel (Διευθυντής Στρατολόγησης και Διεθνών Προγραμμάτων της GPS Global) και Αντώνης Βλάχος (Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Νοτιοανατολικής Ευρώπης της GPS).

Οι τρεις εκπρόσωποι της ισπανικής Valencia CF και της Global Premier Soccer που δραστηριοποιείται σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες, επισκέφτηκαν το κυπριακό σκέλος της ακαδημίας, όπου συναντήθηκαν με τους επικεφαλείς, τους προπονητές και τα παιδιά. Παράλληλα, κατά την παραμονή τους στην Κύπρο είχαν συναντήσεις με φορείς, με στόχο την προώθηση του προγράμματος υποτροφιών «Soccer Chance USA».

Ευχαριστημένοι από την Κύπρο

Ο Phillip Mitchel της GPS Global μιλώντας για την επίσκεψη, τόνισε: «Όλη η ομάδα μείναμε υπερ-ευχαριστημένοι για τον τρόπο δουλειάς στην Κύπρο, το set up της ακαδημίας και τις εγκαταστάσεις. Ο Άμπι (σ.σ. Χαράλαμπος Σπύρου, διευθυντής της GPS / Valencia CF Cyprus) έχει κτίσει ένα προπονητικό τιμ με εμπειρία και με νεανικότητα και φροντίζει όπως λειτουργούν όλα με βάση τις οδηγίες από τη Βαλένθια και τη GPS».

Τι περιλάμβανε η επίσκεψη

Τη διάρκεια του διημέρου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με τη συμμετοχή των προπονητών της ακαδημίας με θέμα την προπονητική φιλοσοφία της Βαλένθια και τη σημασία της σωστής αντιμετώπισης των παιδιών ανάλογα με την ηλικιακή τους κατηγορία. Οι Μαρίνος Σατσιάς (τεχνικός σύμβουλος) και Στέλιος Οκκαρίδης (τεχνικός διευθυντής) είχαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους τρεις επισκέπτες, ενώ οι Navarro, Mitchel και Βλάχος επέβλεψαν και προπονήσεις διαφόρων ηλικιών.

Ξεκαθάρισε επίσης και η ημερομηνία του technical visit στην Ισπανία, όπου οι τεχνικοί διευθυντές όλων των ακαδημιών της GPS / Valencia θα μεταβούν στη Βαλένθια για μια εβδομάδα, για παρακολούθηση προπονήσεων και σεμιναρίων. Το διάστημα 2-6 Μαρτίου 2018 ο Στέλιος Οκκαρίδης θα εκπροσωπήσει την κυπριακή ακαδημία.

Επιπλέον, ιδιαίτερα σημαντική ήταν η σειρά συναντήσεων με διάφορους φορείς που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα «Soccer Chance USA» το οποίο «τρέχει» η GPS στις ΗΠΑ και αποτελεί το Νο1 παροχέα ποδοσφαιρικών υποτροφιών σε πανεπιστήμια της Αμερικής.

«Κάνουμε πράξη αυτά που λέμε»

Ο διευθυντής της GPS / Valencia CF Cyprus, Χαράλαμπος Σπύρου, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι φέραμε άτομα ψηλά στο οργανόγραμμα της GPS Global και της Valencia CF στην Κύπρο, κάτι που αποδεικνύει ότι αυτά που λέμε, τα κάνουμε πράξη. Συζητήσαμε μαζί τους για μια σειρά από θέματα, με έμφαση στην ανάπτυξη του προγράμματος στην Κύπρο και στη σημασία των τουρνουά και των καμπ σε Κύπρο, Ελλάδα και Βαλένθια».

Ακολουθεί επίσκεψη στο Μεστάγια

Το διήμερο 25-26 Νοεμβρίου 2017 γκρουπ στελεχών, γονέων και παιδιών της GPS / Valencia CF Cyprus θα επισκεφτούν τη Βαλένθια, το Μεστάγια και τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και θα δουν από κοντά το παιχνίδι των «νυχτερίδων» με την FC Barcelona.

Η ακαδημία

Η GPS South East Europe / Valencia CF Cyprus ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της δράση στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2017. Στην ακαδημία απασχολούνται παιδιά γεννημένα από το 2002 έως και το 2013, με τις προπονήσεις να λαμβάνουν χώρα στο αθλητικό κέντρο του Κεραυνού στο Στρόβολο.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/gps.valencia.cyprus και στο τηλέφωνο 70008815.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ