aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΈδωσε διευκρινίσεις στους ανακριτές η Άντρη Ελευθερίου

Έδωσε διευκρινίσεις στους ανακριτές η Άντρη Ελευθερίου

Ξανά ενώπιον των ανακριτών βρέθηκε χθες η πρωταθλήτριά μας στη σκοποβολή Άντρη Ελευθερίου, η οποία έχει προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά αθλητικού παράγοντα, σύμφωνα με την οποία σε δύο περιπτώσεις της είχε επιτεθεί άσεμνα.

Η επανακλήτευση της αθλήτριας έγινε με σκοπό να δώσει συμπληρωματική κατάθεση σε σχέση με κάποιες διευκρινίσεις και να ξεκαθαρίσει ορισμένα ζητήματα που έχουν προκύψει, από τις έως τώρα έρευνες και εξετάσεις της Αστυνομίας. Η ανακριτική ομάδα του ειδικού γραφείου καταπολέμησης της σεξουαλικής κακοποίησης έχει προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες στη λήψη αρκετών καταθέσεων από άτομα που βρίσκονταν στις δύο αποστολές της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής το 2006 στους αγώνες της Κοινοπολιτείας και το 2008 στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου. Λόγω των αναφορών που έγιναν από διάφορα πρόσωπα σε γεγονότα, κρίθηκε σκόπιμο όπως η παραπονούμενη κληθεί να δώσει επεξηγήσεις ή λεπτομέρειες για ένα έκαστο των ζητημάτων αυτών. Θεωρείται συνήθης πρακτική κατά τις ανακρίσεις, ένα πρόσωπο να καλείται για διευκρίνιση γεγονότων, όταν μέσα από καταθέσεις έρθουν στην επιφάνεια.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», ενώπιον των ανακριτών βρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο πατέρας της Άντρης, στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί τα όσα έλαβαν χώρα μετά την επιστροφή της από το εξωτερικό, καθώς και αθλητές στους οποίους είχε μιλήσει σε κάποιο στάδιο για την κακοποίηση που υπέστη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ