aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔύο νεαροί της GPS / Valencia Cyprus επιλέχθηκαν για δοκιμαστικά στην Ισπανία

Δύο νεαροί της GPS / Valencia Cyprus επιλέχθηκαν για δοκιμαστικά στην Ισπανία

Αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει στην κυπριακή ποδοσφαιρική ακαδημία GPS SEE / Valencia CF Cyprus η συνεργασία με την ισπανική ομάδα και την GPS International, δύο νεαρά παιδιά είχαν την ευκαιρία μεταξύ 19-23 Μαΐου να μεταβούν στην Ισπανία και να συμμετάσχουν σε προπονήσεις με την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα των «νυχτερίδων».

Ο Αχιλλέας Λόρδος και ο Ανδρέας Γιαννάκη, αμφότεροι γεννημένοι το 2003, επιλέχθηκαν από σκάουτερ μέσα από την αγωνιστική τους παρουσία στο Πασχαλινό τουρνουά στο Ναύπλιο, όπου συμμετείχε η GPS SEE / Valencia CF Cyprus και κλήθηκαν να μεταβούν στη Βαλένθια λίγες εβδομάδες αργότερα, για να τους αξιολογήσουν από κοντά οι προπονητές της ισπανικής ομάδας, στο πλαίσιο του Elite Program που τρέχει η GPS και η Valencia.

Κατά την παρουσία τους στο προπονητικό κέντρο «La Pextina», οι Λόρδος και Γιαννάκη προπονήθηκαν με την ισπανική ομάδα, συμμετείχαν σε δύο φιλικά παιχνίδια, παρακολούθησαν τον αγώνα των «νυχτερίδων» με τη Deportivo, ενώ ξεναγήθηκαν στο εντυπωσιακό Mestalla και την όμορφη πόλη της Βαλένθια.

Η εμπειρία που έζησαν οι δύο νεαροί, αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της κυπριακής ακαδημίας που στεγάζεται στο αθλητικό κέντρο «Κώστας Παπαέλληνας» στο Στρόβολο, με τον ισπανικό σύλλογο. Με την GPS / Valencia Cyprus να έχει συνάψει πρόσφατα συμφωνία συνεργασίας με την ΜΕΑΠ, ανάλογες ευκαιρίες θα έχουν και τα παιδιά που θα στελεχώνουν τη συγκεκριμένη ομάδα και τη νέα σεζόν.

Ο διευθυντής της GPS SEE / Valencia CF Cyprus κ. Χαράλαμπος Σπύρου, τόνισε: «Η συνεργασία με την GPS και την Valencia δεν περιορίζεται μόνο στα λόγια ή σε μια απλή έγγραφη συμφωνία. Αντιθέτως, είναι πρακτική και με χειροπιαστά αποτελέσματα. Νεαροί έχουν την ευκαιρία να πάνε στην Ισπανία για προπονήσεις, στελέχη από την Ισπανία έρχονται στην Κύπρο για εκπαιδευτικές επισκέψεις και πολλά άλλα».

Η Global Premier Soccer South East Europe / Valencia CF Cyprus είναι ιδιωτική ποδοσφαιρική ακαδημία, που απασχολεί αγόρια και κορίτσια γεννημένα μεταξύ 2014 και 2002. Η ακαδημία αποτελεί επίσημο παρακλάδι της αμερικάνικης GPS και της ισπανικής Valencia στην Κύπρο, με την GPS SEE / Valencia να δραστηριοποιείται επίσης σε Ελλάδα, Σκόπια και Βουλγαρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ