aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

Δολοφονική ενέδρα έστησαν στον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα την ώρα που εκείνος έφτανε στο σπίτι του προκειμένου να σταθμεύσει.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή δολοφονική ενέργεια. Ήδη σπεύδουν στο συγκεκριμένο σημείο αξιωματικοί του τμήματος της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών ενώ γίνονται εκτεταμένες αναζήτησεις στην ευρύτερη περιοχή από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και άμεσης δράσης προκειμένου να εντοπίσουν ύποπτα οχήματα – μοτοσυκλέτες που ενδεχομένως επιβαίνουν οι δράστες.

Παράλληλα, θα συλλέξουν μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες, κατοίκους απο την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρξαν ύποπτες κινήσεις που μπορεί να παραπέμπουν στους δράστες της δολοφονικής ενέδρας όπως και υλικό από κάμερες ασφαλείας οικείων και καταστημάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ