aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔοκιμαστικά στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Δοκιμαστικά στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Στην Κύπρο βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (16/6) οκταμελής αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού Πειραιώς, για το μεγάλο δοκιμαστικό που πραγματοποιούν οι Πειραιώτες στο νησί μας, αναζητώντας ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 2004 έως και το 2009. Τα δοκιμαστικά γίνονται στη Λεμεσό (γήπεδα Wembley) την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί και στη Λάρνακα (Elite Sporting Club στις εγκαταστάσεις το ΠΑΣΚΑΛ) την Κυριακή (18/6), πρωί και απόγευμα.

Στην Κύπρο βρίσκονται οι παλαίμαχοι άσοι των ερυθρόλευκων και στελέχη της Ακαδημίας, Κούλης Καραταΐδης, Γιώργος Αμανατίδης, Αριέλ Ιμπαγάσα και Τάσος Πάντος καθώς επίσης και οι Βασίλης Βούζας (προπονητής της Κ20), Νίκος Τοπολιάτης (τεχνικός διευθυντής Ακαδημίας), Φώτης Παπαπαναγής (προπονητής Κ13) και Χρίστος Θεοδώρου (προπονητής τερματοφυλάκων).

Το απόγευμα του Σαββάτου (17/6) η αντιπροσωπεία των ερυθρόλευκων, μαζί με τα στελέχη του σωματείου SoccerWorldCyprus που είναι υπεύθυνο για το δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού Π. στην Κύπρο, θα παραστούν στη μεγάλη φιέστα των παιδικών  πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ στο ΓΣΠ, όπου μάλιστα θα τιμηθούν ως μια από τις ακαδημίες με τις πιο πολλές ομάδες στη διοργάνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ