aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δοκιμαστικά από την GPS / Valencia 

Ανοικτά δοκιμαστικά με σκοπό τη στελέχωση της ομάδας για γεννηθέντες το 2005 και 2006 θα πραγματοποιήσει η GPS SEE / Valencia CF Cyprus την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, μεταξύ 18:00 και 19:30 στα γήπεδα ποδοσφαίρου του Κεραυνού στο Στρόβολο. Στα δοκιμαστικά θα επιλεχθούν δύο τερματοφύλακες και δεκαπέντε παίκτες, οι οποίοι θα στελεχώσουν την ομάδα U12/U11, που θα εκπροσωπεί την κυπριακή ακαδημία των «νυχτερίδων» στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Υπεύθυνος της ομάδας και των προπονήσεων της, που θα διεξάγονται τέσσερις φορές την εβδομάδα στα γήπεδα του Κεραυνού, θα είναι ο Στέλιος Οκκαρίδης. Ο τεχνικός διευθυντής της GPS SEE / Valencia CF Cyprus θα πλαισιώνεται, πάντα σε ό,τι αφορά την ομάδα των 2005/2006, από τους προπονητές τερματοφυλάκων Μιχάλη Μορφή και Ευαγόρα Χατζηφραγκίσκου και από τον γυμναστή Κυριάκο Βασιλείου. Για συμμετοχή στα ανοικτά δοκιμαστικά της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (05/10) στις 17:00 στο τηλέφωνο 7000 8815.

Η ομάδα U12/U11 της GPS SEE / Valencia CF Cyprus μεταξύ άλλων θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά την περίοδο του Πάσχα, όπου θα αντιμετωπίσει την Valencia CF, την GPS Spain και άλλες κορυφαίες ελληνικές ομάδες. Τα επιλεγμένα παιδιά θα τα παρακολουθήσουν από κοντά το διήμερο 20-21 Νοεμβρίου σκάουτερ της GPS / Valencia CF, ενώ τα παιδιά της ομάδας U12/U11 θα δικαιούνται και δωρεάν συμμετοχή (από το κανονικό κόστος των 200 ευρώ) στην Elite Camp του ερχόμενου Ιουνίου, όπου θα παρευρεθούν προπονητές από τη Valencia CF και τη GPS.

Τέλος, οι νεαροί της ομάδας U12/U11 θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ακαδημίας Valencia CF στην Ισπανία και τον αγώνα των «νυχτερίδων» απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Μεστάγια στις 26 Νοεμβρίου 2017, σε ταξίδι που θα διοργανωθεί μόνο για τα παιδιά και τους γονείς της ακαδημίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ