aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔιπλό φονικό: Σκότωσε την σύζυγο και τον γιο του (εικόνες)

Διπλό φονικό: Σκότωσε την σύζυγο και τον γιο του (εικόνες)

Διπλό φονικό διαπράχθηκε το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή των Εργατών της επαρχίας Λευκωσίας, θέτοντας σε πλήρη κινητοποίηση τις Αρχές, οι οποίες, μεταβαίνοντας στην οικία, βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο σκηνικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 06:30 το πρωί άνδρας φέρεται να σκότωσε τη σύζυγο και τον 21χρονο γιο του και τράπηκε σε φυγή, ενώ τραυματίστηκε και ο δεύτερος νεαρός γιος του ζεύγους, που διέμενε στο σπίτι.

Η αδερφή της 52χρονης, η οποία διαμένει δίπλα από το σπίτι, είχε ακούσει φωνές και καβγάδες και όταν προσέτρεξε στην οικία εντόπισε την αδελφή της και τον αδελφοτεκνό της να κείτενται νεκροί και τραυματισμένο το δεύτερο γιο της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όλο σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του προγεύματος της οικογένειας, όπου ο πατέρας φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον των δύο μελών της οικογένειας του, τραυματίζοντάς τα θανάσιμα σε ζωτικά σημεία του σώματος, ενώ την ίδια ώρα φέρεται να προσπάθησε να πνίξει και τον δευτερο γιο του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορδοξόξου, προκειμένου να διενεργήσουν αυτοψία, ενώ η Αστυνομία έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη.

Ελικόπτερο της Αστυνομίας «κτενίζει» την περιοχή, προς εντοπισμό του υπόπτου.

Σε δηλώσεις του στο philenews, ο Κοινοτάρχης Εργατών, Ανδρέας Γεωργίου, ανέφερε πως πρόκειται για μια αρκετά ήσυχη οικογένεια και πως τους παρείχε βοήθεια σε κάποια στιγμή, προσφέροντας τους πακέτα με τρόφιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ