aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔίπλα στον Άγγελο ο Ορφέας Λευκωσίας

Δίπλα στον Άγγελο ο Ορφέας Λευκωσίας

Δίπλα στον Άγγελο Αγαθαγγέλου, που ετοιμάζεται να δώσει το δυσκολότερο αγώνα της ζωής του, δηλώνει παρών και ο Ορφέας Λευκωσίας.

Ως πρώτο μέτρο στήριξης στον πρώην τερματοφύλακα της Ομόνοιας, ο σύλλογος της πρωτεύουσας θα διαθέσει ως οικονομική βοήθεια όλα τα έσοδα από τον επόμενο αγώνα.

Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο από την ομάδα του Ορφέα, φανέλα του οποίου φορούσε ο Άγγελος πριν αρκετά χρόνια, όμως δεν τον ξεχνούν:

«Έχουμε πληροφορηθεί πριν από λίγο για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας μας Άγγελος Αγαθαγγέλου ο οποίος διαγνώστηκε με σπάνια μορφής ασθένεια και χρειάζεται την στήριξή όλων μας για τη θεραπεία του.

Ο Άγγελος αγωνίστηκε με επιτυχία κάτω από τα δοκάρια του ΟΡΦΕΑ, κατακτώντας το πρωτάθλημα 4ης κατηγορίας το 2003.

Ως πρώτο μέτρο οικονομικής στήριξης του Άγγελου, ο ΟΡΦΕΑΣ θα διαθέσει όλα τα έσοδα από την εισφορά εισόδου (αξίας 2 ευρώ η μία) του Σαββατιάτικου αγώνα της ομάδας μας απέναντι στη Mica FC. Όσοι φίλοι δεν θα παρευρεθούν στο γήπεδο και επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για το διευθετήσουμε.

Επίσης, έχει ανοιχτεί ο πιο κάτω λογαριασμός από την οικογένειά του για οικονομική στήριξη:

ΣΠΕ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΛΤΔ

ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ Η ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΙΒΑΝ: CY75 0070 3310 0000 0000 2099 1377

BIC: CCBKCY2N

Η οικογένεια του Ορφέα εύχεται ολόψυχα, περαστικά στον φίλο Άγγελο…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ