aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΔικηγόρος Μασιά: Η κατάθεση που δεν έδωσε και η υπόνοια για δεύτερη υπόθεση

Δικηγόρος Μασιά: Η κατάθεση που δεν έδωσε και η υπόνοια για δεύτερη υπόθεση

Στη διάθεση της Αστυνομίας για ότι χρειαστεί είναι ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας, Δημήτρης Μασιάς σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου που τον εκπροσωπεί. Ο Στέλιος Χαραλάμπους σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ1 ανέφερε πως ο Δημήτρης Μασιάς δεν έχει κληθεί ακόμα για κατάθεση, ενώ δήλωσε άγνοια για τις υπόνοιες περί δεύτερης υπόθεσης στην οποία εμπλέκεται ο πελάτης του και εξετάζεται από τις Αρχές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Αν αληθεύει πως υπάρχει υπόνοια και για δεύτερη υπόθεση που εμπλέκεται ο πελάτης του: «Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω οτιδήποτε υπόψη μου. Ακόμη ο πελάτης μου δεν έχει κληθεί να δώσει ανακριτική κατάθεση. Υπήρχε χθες μια διαδικασία ενώπιον δικαστηρίου που εξέδωσε διάταγμα κράτησης, έτσι ώστε να μπορέσει η Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της απρόσκοπτα και να εξετάσει τους ισχυρισμούς που είχε ενώπιον της. Οτιδήποτε αναφέρουμε στο παρόν στάδιο δεν θα συμβάλει σε αυτή την κατεύθυνση. Δεν έχουμε οποιαδήποτε ενημέρωση για οτιδήποτε από χθες που φύγαμε από το δικαστήριο».

Αν υποβλήθηκε ένσταση στο διάταγμα οκταήμερης κράτησης: «Είχαμε φέρει ένσταση προς το διάταγμα που ζητούσε η Αστυνομία, καθότι θεωρήσαμε ότι οι μέρες που είχε ζητήσει η Αστυνομία για να κάνει το έργο το οποίο είχε ορκιστεί ο αστυνομικός που έδειχνε μαρτυρία στο Δικαστήριο, θεωρούσαμε ότι μπορούσε να διεκπεραιωθεί σε μικρότερη χρονική διάρκεια από τις μέρες που ζητούσε το Δικαστήριο. Είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση και εμείς είμαστε στη διάθεση της Αστυνομίας για να πάρει τις καταθέσεις και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».

Πότε θα κληθεί για κατάθεση ο Μασιάς: «Δεν έχει κληθεί ο πελάτης μου για κατάθεση, δεν υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση από την Αστυνομία. Προσπάθησα να επικοινωνήσω για να μου δώσουν μία ενημέρωση. Δεν θα δώσει κατάθεση σήμερα, καθότι ο πελάτης μας βρίσκεται υπό αστυνομική κράτηση στη Λεμεσό. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ας αφήσουμε την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της όπως θεωρεί καλύτερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ