aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔιαψεύδει κατηγορηματικά ο Ρένος Δημητριάδης

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Ρένος Δημητριάδης

Ο προπονητής Ρένος Δημητριάδης, με επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ, αναφέρεται σε ένα σοβαρότατο θέμα που έπεσε στην αντίληψη του.

Αναλυτικά: «Δια της παρούσης θέλω να αναφερθώ δια το σοβαρότατο θέμα το οποίο έχει περιέλθει στην αντίληψη μου και αφορά επιστολή η οποία έχει αποσταλεί σε διάφορους  κρατικούς και όχι μόνο φορείς ανώνυμα και αφορά κύπριους προπονητές.

Με τρόπο απαράδεκτο, συκοφαντικό και ανέντιμο η  επιστολή υπογράφεται ανώνυμα με τα αρχικά των δήθεν προπονητών οι οποίοι φαίνεται να έχουν κάποιο παράπονο με τον τρόπο αντιμετώπισης του κύπριου εργοδοτούμενου προπονητή. Η επιστολή αναφέρεται/υπογράφεται στα αρχικά Ρ.Δ τα οποία καλώς κακώς στα αρχεία των κύπριων προπονητών υπάρχει μόνο ένας και αυτός είμαι εγώ, εξ  όσων γνωρίζω.

Δηλώνω κατηγορηματικά χωρίς να αναφερθώ στο περιεχόμενο της επιστολής πως ο Ρένος Δημητριάδης δεν έχει καμία σχέση με την εν λόγω επιστολή ενημερώνοντας ήδη και τον Πρόεδρο του συνδέσμου Κυπρίων Προπονητών φίλο Άνδρο Κουλουμπρή. Φαίνεται καθαρά πως πέρα του περιεχομένου της επιστολής υπάρχει καθαρά στόχευση/στιγματισμός του ονόματος μου πράγμα το οποίο δεν το επιτρέπω. Είχα την τιμή στα 13 χρόνια που δουλεύω ως προπονητής να περάσω από όλα τα τμήματα του κυπριακού ποδοσφαίρου από Γ’ Β’ Α’ κατηγορία και Προπονητής σε όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες (U19 U17 U15)και να μην είχα την παραμικρή διένεξη/ατιπαράθεση με οποιονδήποτε συνάδελφο κύπριο ή ξένο προπονητή.

Όλα αυτά τα χρόνια έχω παραδώσει αμέτρητες επιστολές/εισηγήσεις  και όλες ενυπόγραφες όπως και τώρα. Οι θέσεις μου όσο αφορά στους πλέον επιμορφωμένους στο πιο ψηλό επίπεδο πλην υποτιμημένους κύπριους προπονητές τις έχω διατυπώσει σε αρκετές τηλεοπτικές/ραδιοφωνικές εκπομπές. Συνάμα έχω εκφέρει ανοιχτά (και για να προλάβω και όταν ήμουν ακόμα μέλος για πέντε χρόνια των ομοσπονδιακών προπονητών) πως μεγάλο μερίδιο όντως είχε τα προηγούμενα χρόνια και η ομοσπονδία με την προσφορά διπλώματος προπονητή χωρίς αυστηρά κριτήρια και πλάνου έναρξης κάποιου διπλώματος αναλόγως  ζήτησης εργασίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ