aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διάλεξε… Κύπρο ο Μέλμπεργκ!

Την έδρα της προετοιμασίας της Χέλσινμποργκ, στην οποία είναι προπονητής, επέλεξε ο Σουηδός πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού.

Ο Σουηδός αμυντικός, που έκανε σπουδαία καριέρα, μεταξύ άλλων, σε Ολυμπιακό, Γιουβέντους και την εθνική ομάδα της χώρας του, επέλεξε την Κύπρο για την προετοιμασία της ομάδας του.

Ο Όλαφ Μέλμπεργκ είναι από την αρχή της σεζόν προπονητής στην σουηδική Χέλσινμποργκ, με την οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και, θα μεταβεί τον Φεβρουάριο στην Αγία Νάπα για να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της ομάδας του.

Το κρύο στην Σκανδιναβία είναι τσουχτερό και οι παίκτες είναι συνηθισμένοι να αγωνίζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες, ωστόσο αυτό που τους λείπει είναι ένα κλίμα λίγο πιο θερμό.

Επομένως, η Κύπρος αποτελεί ιδανικό προορισμό με βάση αυτά τα κριτήρια για την ομάδα του Μέλμπεργκ.

Να σημειωθεί ότι ο 42χρονος προπονητής έχει καθίσει στον πάγκο μόλις σε 8 παιχνίδια της Χέλσινμποργκ για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, στα οποία μετράει 3 νίκες και 5 ήττες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ