aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔιαδικτυακά το Κογκρέσο της FIFPRO, συμμετέχει και η Κύπρος

Διαδικτυακά το Κογκρέσο της FIFPRO, συμμετέχει και η Κύπρος

Το ετήσιο Παγκόσμιο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPRO) ξεκίνησε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, με κρίσιμα θέματα στην ατζέντα.

Το τριήμερο (17-19/02) Κογκρέσο λαμβάνει χώρα διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας, και από πλευράς Κύπρου, συμμετέχει ο εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) και αντιπρόεδρος της FIFPRO Europe κ. Σπύρος Νεοφυτίδης.

Το βασικότερο θέμα στην ατζέντα είναι η πανδημία και πως αυτή επηρεάζει τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο.

Το Κογκρέσο θα εξετάσει τις ενέργειες που έγιναν από πλευράς FIFPRO τον χρόνο που πέρασε και το μέλλον του αθλήματος, εν μέσω πολλαπλών προκλήσεων και δυσκολιών.

Επίσης, θα ανακοινωθούν και οι νικητές των «FIFPRO Merit Awards 2020», όπου θυμίζουμε πως ανάμεσα στους οκτώ φιναλίστ υποψήφιους, από 72 χώρες, στην κατηγορία “Player Voice”, βρίσκεται και η Εθνική Γυναικών της Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ