aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔεύτερο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στον Εθνικό, πιθανή αναβολή αγώνα

Δεύτερο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στον Εθνικό, πιθανή αναβολή αγώνα

Με ανακοίνωσή της η ΚΟΠ ενημερώνει ότι δεύτερος ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας έχει βρεθεί θετικός στον ιό Covid-19. Την Πέμπτη η Ομοσπονδία σε συνεργασία με την ιατρική της ομάδα, θα αποφασίσει για τον περαιτέρω χειρισμό του θέματος και είναι πιθανή η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου που είναι ορισμένη για την Παρασκευή (21/8).

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΚΟΠ έχει ενημερωθεί για την ύπαρξη και δεύτερου επιβεβαιωμένου θετικού κρούσματος του ιού COVID-19 σε ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας, το οποίο προέκυψε μέσα από τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας.

Ήδη, από τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος χθες Τρίτη, τέθηκαν σε εφαρμογή τόσο το Πρωτόκολλο της ΚΟΠ αλλά και τα Πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Εντός της ημέρας αύριο, η ΚΟΠ, σε συνεργασία με την ιατρική της ομάδα, θα αποφασίσει για τον περαιτέρω χειρισμό του θέματος, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι την ερχόμενη Παρασκευή υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας Πρωταθλήματος μεταξύ του Εθνικού Άχνας και της ΕΝΠ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ