aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔεύτερο κλιμάκιο για τη Valencia C.F. Soccer Academy Cyprus

Δεύτερο κλιμάκιο για τη Valencia C.F. Soccer Academy Cyprus

Επεκτείνεται με δεύτερο κλιμάκιο στη Λευκωσία η Valencia C.F Soccer Academy Cyprus. Η επίσημη ακαδημία της ισπανικής ομάδας στην Κύπρο, θα λειτουργεί από την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22 με νέο κλιμάκιο στα Λατσιά, στις άρτιες εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, με την ονομασία Valencia C.F. Soccer School Nicosia.

Η ακαδημία, η οποία λειτουργεί με το παγκόσμιο σλόγκαν «Εκπαιδεύουμε ανθρώπους – Δημιουργούμε ποδοσφαιριστές», θα υποδεχθεί από τον Σεπτέμβριο του 2021 αγόρια και κορίτσια γεννημένα μεταξύ 2007 και 2015. Το πρόγραμμα προπονήσεων έρχεται από την Ισπανία και είναι εφαρμοσμένο στις απαιτήσεις των παιδιών στην Κύπρο.

Υπεύθυνος της Valencia C.F. Soccer School Nicosia στα Λατσιά θα είναι ο Σάββας Βασιλείου, κάτοχος διπλώματος UEFA A, ο οποίος την περσινή σεζόν καθοδήγησε την γυναικεία Ομόνοια ως πρώτος προπονητής στην κατάκτηση του κυπέλλου Κύπρου. Ο κ. Βασιλείου διαθέτει μεγάλη εμπειρία από μικρές ηλικίες, όντας υπεύθυνος για χρόνια των ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς. Μαζί του στην οργάνωση της ακαδημίας θα είναι ο Ανδρέας Μιχαήλ. Στο προπονητικό τιμ της ακαδημίας στα Λατσιά περιλαμβάνονται οι Νίκος Καψάλης και Μάριος Νικολάου, όλοι τους έμπειροι από τις προπονήσεις μικρών ηλικιών.

Η επικοινωνία των γονέων και ενδιαφερομένων με τη νέα ακαδημία της Βαλένθια στην Κύπρο, μπορεί να γίνει στα τηλέφωνα 99 542994 και 99 870963, καθώς και στο email [email protected].

Η Valencia C.F. Soccer Academy Cyprus λειτουργεί στη χώρα μας από το 2017, με το κλιμάκιο της Λευκωσίας, στα γήπεδα του Κεραυνού στο Στρόβολο, υπό την καθοδήγηση του τεχνικού διευθυντή Στέλιου Οκκαρίδη. Η κυπριακή ακαδημία υπάγεται στο δίκτυο της νοτιοανατολικής Ευρώπης, με ακαδημίες σε Ελλάδα και Βουλγαρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ