aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Χρυσή» και ιστορική έναρξη των δημοπρασιών του Charity Idols!

«Χρυσή» και ιστορική έναρξη των δημοπρασιών του Charity Idols!

Ξεκίνησαν οι φιλανθρωπικές δημοπρασίες της σεζόν 2022/23, στη διαδικτυακή πλατφόρμα www.charityidols.com! Αυτή είναι μια ιστορική έναρξη για το Φιλανθρωπικό Σωματείο Charity Idols στην Κύπρο, αφού στις 27 Ιουνίου του 2022 ιδρύθηκε και επίσημα.  Αυτή την εβδομάδα στηρίζουμε το μικρό Κυριάκο Σπάο από το Λιοπέτρι, που μαζί με τους γονείς του, βρίσκεται εκ νέου στη Γερμανία για εξειδικευμένες θεραπείες.

Στις δημοπρασίες ξεχωρίζουν το υπογεγραμμένο συλλεκτικό κάδρο από τον χρυσό Έλληνα Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή Μίλτο Τεντόγλου αλλά και η ιστορική φορεμένη φανέλα του Μάριου Θεμιστοκλέους στην Ομόνοια της σεζόν 2004/05.

Στις διαδικτυακές φιλανθρωπικές δημοπρασίες μπορείτε να διεκδικήσετε επίσης τις φανέλες που έχουν προσφέρει οι Μίλαν Τραΐκοβιτς (Κύπρος), Τάσος Κίσσας (Απόλλων 2017/18 Europa League), Νικόλας Εγγλέζου (ΑΕΚ 2021/22) και η Krystyna Freda εκ των πρεσβευτών του Charity Idols.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ