aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΧιλιάδες γονείς και παιδιά στην πρώτη μέρα του Ayia Napa Soccer Festival

Χιλιάδες γονείς και παιδιά στην πρώτη μέρα του Ayia Napa Soccer Festival

Έναρξη είχαμε το Σάββατο (31/3) για το Ayia Napa Soccer Festival, το μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών, το οποίο για πέντε ημέρες θα προσφέρει σε γονείς, προπονητές και φυσικά σε χιλιάδες παιδιά, αμέτρητες συγκινήσεις και μπόλικο ποδόσφαιρο.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για ποδόσφαιρο, αφού από νωρίς το πρωί μέχρι και το απόγευμα η ημέρα ήταν ηλιόλουστη, γεγονός που επέτρεψε σε χιλιάδες θεατές να επισκεφθούν τα γήπεδα του Δήμου Αγίας Νάπας και παρακολουθήσουν τους αγώνες των παιδιών. Στους περιβάλλοντες χώρους βρίσκονται δεκάδες περίπτερα και διαδραστικά παιχνίδια, τα οποία κατακλύζουν μικροί και μεγάλοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Παιδιά γεννημένα από το 2006 και έπειτα αγωνίστηκαν στα 16 γήπεδα του Δήμου Αγίας Νάπας, στα οποία παρευρέθηκαν χιλιάδες θεατές από κάθε γωνιά της Κύπρου. Την Κύριακή (1/4) ολοκληρώνονται τα παιχνίδια της κατηγορίας Lions και η αγωνιστική ημέρα αναμένεται να επιφυλάξει πολλές συγκινήσεις σε παιδιά και θεατές. Οι απονομές των νικητών της κατηγορίας Lions θα τελεστούν τη Δευτέρα (2//4) στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας.

Το Ayia Napa Soccer Festival είναι μία διοργάνωση του Σωματείο Soccer World Cyprus που τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγίας Νάπας και της ΚΟΠ. Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, Θεσμικός Υποστηρικτής ο ΚΟΑ και τηλεοπτικός συνεργάτης η Cytavision, η οποία θα μεταδώσει ζωντανά τους τελικούς και της απονομές την Τετάρτη (4/4). Η διοργάνωση είναι φέτος αφιερωμένη στο Fair Play.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι τα εστιατόρια Ocean Basket, το Nurofen και το Frezyderm, η εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά Nekki και το online football manager 11×11, η Petrolina, το WaterWorld Waterpark, o Παγκύπριος Οργανισμός Αγελαδοτρόφων και το Αθλητικό Τμήμα της Σχολής ΠΑΣΚΑΛ, ενώ επίσημοι υποστηρικτές είναι το νερό Φαρμακάς, η Elite Goalkeepers Academy και το Elite Sporting Club στη Λάρνακα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ayianapasoccerfestival.com  και στο www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ