aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΧατζηνικολάου: «Έχω πάθος για το ποδόσφαιρο, θέλω να δουλέψω στο πιο ψηλό επίπεδο!»

Χατζηνικολάου: «Έχω πάθος για το ποδόσφαιρο, θέλω να δουλέψω στο πιο ψηλό επίπεδο!»

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» μίλησε ο Πέτρος Χατζηνικολάου, ο οποίος παρά το αυτοκινητιστικό ατύχημα που τον υποχρέωσε να καθηλωθεί σε τροχοκάθισμα, πρόσφατα παρέλαβε το δίπλωμα για το UEFA Α.

Τα όνειρα του Χατζηνικολάου, ο οποίος αναδείχθηκε από την σχολή της ΚΟΠ, δεν σταματούν. Υπογράμμισε πως θέλει να δουλέψει σε ομάδα Α’ κατηγορίας σε ένα πόστο βέβαια που θα μπόρει να αντεπεξέλθει, ενώ αποκάλυψε πως το πάθος του για το ποδόσφαιρο ένα ερέθισμα από ένα παιδί στη Γιουνάιτεντ ήταν αυτά που του έδωσαν κίνητρο για να συνεχίσει.

Αναλυτικά:

Αρχικά ανέφερε: «Από μικρός είχα πάθος στο να παίζω ποδόσφαιρο. Παρόλο που είχα αυτό το ατύχημα, στην αρχή υπήρχε δυσκολία και δεν ήξερα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Το πάθος όμως έμεινε και ένα ερέθισμα όταν είδα ένα παιδί στην Αγγλία (στην Γιουνάιτεντ) να το κάνει, είπα ότι θα προσπαθήσω και εγώ. Ξεκίνησα με το C, πήγα στο B και μετά ξεκίνησα να δουλεύω παράλληλα, τώρα ήλθε το A».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες, αλλά όταν θέλεις να κάνεις κάτι υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου. Τώρα δουλεύω ως αναλυτής στους Κ19 του Απόλλωνα (τρίτος χρόνος). Τα παιδιά με αντιμετωπίζουν με σεβασμό, δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις μας».

Αν έχουν μέλλον οι νεαροί μας: «Σίγουρα αυτά τα παιδιά πρέπει να παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Υπάρχει κάποιο κενό με τους Κ19 και την πρώτη ομάδα. Τώρα, θεωρώ ότι γίνεται αρκετά καλή δουλειά αυτό το κενό μειώνεται. Ευελπιστώ ότι στο μέλλον θα έχουμε περισσότερους Κύπριους ποδοσφαιριστές στις ομάδες μας».

Για το αν αντιμετώπισε προβλήματα: «Επειδή έκανα το Β και το C νομίζω ήταν όλα πιο εύκολα. Γνώριζα πως πήγαινε, απλός ήταν πιο περίπλοκο και πιο δύσκολα τα μαθήματα».

Πώς κατάφερες να αντεπεξέλθεις; «Σίγουρα χρειάζεται να διαβάζεις. Να επιμορφώνεσαι, πρέπει να αξιοποιείς το υλικό που σου δίνουν, να δουλεύεις αυτό το υλικό μέσω της δουλειάς σου».

Για τους στόχους του: «Αν μου δοθεί η ευκαιρία θέλω να δουλέψω στο πιο ψηλό επίπεδο. Θα ήθελα να ήμουν στην Α’ κατηγορία σε ένα πόστο που θα μπορούσα να αντεπεξέλθω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ