aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Χαρούμενες φάτσες, ζεστές χειραψίες, ζεσταίνουν τις κρύες νύχτες»

«Χαρούμενες φάτσες, ζεστές χειραψίες, ζεσταίνουν τις κρύες νύχτες»

Την έβδομη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο Πανσόλειο Πρωτάθλημα πέτυχε η Ομόνοια 1948. Οι πράσινοι συνέτριψαν με 6-0 τον Άρη Σπηλιών και συνεχίζουν αλάνθαστοι, χωρίς να δεχθούν καν γκολ, την πορεία τους για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με ανάρτησή της η Ομόνοια 1948 ευχαριστεί τους οπαδούς της που βρέθηκαν στο γήπεδο του ΘΟΙ Λακατάμιας παρά το τσουχτερό κρύο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Καλημέρα στον Ανυπότακτο Πράσινο Λαό.

Πέρα από την νίκη της Τριφυλλάρας, εκείνο που μας έκανε ακόμα πιο χαρούμενους, ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο χθες το βράδυ.

Ακατάλληλη ώρα και μέρα, τσουχτερό κρύο και συνεχής βροχή κι όμως τίποτε δεν εμπόδισε τους πιστούς να βρεθούν στο πλάι της θρησκείας τους.

Κόσμος όλων των ηλικιών να τραγουδά και να χειροκροτεί την ομάδα. Χαρούμενες φάτσες και ζεστές χειραψίες να ζεσταίνουν την κρύα νύχτα.

Δώσαμε χρώμα στις Κυριακές μας για αυτό νιώθουμε ήδη νικητές, δεν σταματούμε όμως εδώ, πάμε να κατακτήσουμε όλους μας τους στόχους.

Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ