aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣCarlsberg: Ψήφο σε Λαφράνς, Σωτηρίου και Μάστρου

Carlsberg: Ψήφο σε Λαφράνς, Σωτηρίου και Μάστρου

Την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου διεξήχθησαν οι αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας και ψήφο διάκρισης στο έπαθλο «Ήθους, τέχνης και αρετής Carlsberg», πήραν τρεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Κέβιν Λαφράνς (ΑΕΛ), Πιέρο Σωτηρίου (ΑΠΟΕΛ) και Χρίστο Μάστρου (Δερύνεια).

Ως γνωστό στο έπαθλο Carlsberg, ψηφίζουν 25 αθλητικοί συντάκτες της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, μέλη της Ε.Α.Κ., η αμερόληπτος ψήφος των οποίων αναδεικνύει τον «Καλύτερο ποδοσφαιριστή» κάθε μήνα, ο οποίος στη συνέχεια βραβεύεται από τη φίλαθλη εταιρεία Carlsberg, με την ανώτατη τιμητική διάκριση του θεσμού.

Περαιτέρω ο αναδειχθείς υποδεικνύει ένα εγκεκριμένο από τον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων, «Αγαθοεργό – Φιλανθρωπικό Ίδρυμα», στο οποίο η Carlsberg συνεισφέρει το ποσό των €1.000.

Υπενθυμίζεται ότι, ποδοσφαιριστής που θα χρεωθεί με μια κόκκινη ή δύο κίτρινες κάρτες στη διάρκεια του μήνα, αυτόματα θέτει τον εαυτό του εκτός συναγωνισμού από το έπαθλο, ανεξάρτητα από τον τελικό αριθμό ψήφων που θα πάρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ