aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣBet on Alfa: Δύο ματς, πολλές επιλογές, σούπερ αποδόσεις

Bet on Alfa: Δύο ματς, πολλές επιλογές, σούπερ αποδόσεις

Με δύο αγώνες συνεχίζεται η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, οι οποίο προσφέρονται από την Bet on Alfa, τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy. Χρονικά πρώτο θα γίνει το ματς στο Τσίρειο στις 16:00, μεταξύ της ΑΕΛ και της Νέας Σαλαμίνας, ενώ στις 18:00 στο ΓΣΖ η Ανόρθωση δοκιμάζεται εκτός έδρας με τον Ερμή. ΑΕΛ και Ανόρθωση προβάλλουν σαν τα φαβορί για να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα η νίκη της ΑΕΛ στο ματς στο Τσίρειο με τη Νέα Σαλαμίνα, έχει απόδοση 1.35, το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 4.50 και το διπλό της Νέας Σαλαμίνας στο 7.70. Στο 1.75 είναι η απόδοση του over 2.5 goals και στο 1.90 του under 2.5 goals,  ενώ στο 2.05 προσφέρεται η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη σημερινή αναμέτρηση.

Μεγάλο φαβορί είναι και η Ανόρθωση για νίκη κόντρα στον Ερμή στο ΓΣΖ, με την απόδοση του διπλού να είναι στο 1.50. Στο 6.30 προσφέρεται η απόδοση για νίκη του Ερμή και στο 3.75 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.90, το under 2.5 goals 1.75 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 2.00.

Μπορείτε να βρείτε και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές στο www.betonalfa.com.cy για τα δύο σημερινά ματς και να δοκιμάσετε την τύχη και τις γνώσεις σας. Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ