aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑύριο η παρουσίαση και κλήρωση των Πρωταθλημάτων Παίδων (οι ομάδες που συμμετέχουν)

Αύριο η παρουσίαση και κλήρωση των Πρωταθλημάτων Παίδων (οι ομάδες που συμμετέχουν)

Αύριο Παρασκευή η κλήρωση των Παγκύπριων Πρωταθλημάτων Παίδων U-13, U-14, U-15 και U-16.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί στα Γραφεία της ΚΟΠ.

Της κλήρωσης θα προηγηθεί στις 10:00 παρουσίαση του τρόπου διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων και ανάλυση της φιλοσοφίας για το νέο τρόπο διεξαγωγής τους.

Τα Πρωταθλήματα Παίδων U-14 και U-16 αποτελούν μέρος των καινοτομιών που αρχίζουν φέτος με στόχο την καλύτερη οργάνωση των Παιδικών πρωταθλημάτων.
Με τις αλλαγές αυτές, υπάρχουν συνεχόμενα Πρωταθλήματα από την ηλικία των 13 ετών μέχρι την ηλικία των 16 ετών και έτσι, δεν υπάρχουν ηλικιακά κενά.

Με τον τρόπο αυτό, τα Σωματεία έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν μια ενιαία αγωνιστική φιλοσοφία στις ομάδες τους και να διαμορφώσουν τον αγωνιστικό χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών τους στην κρίσιμη ηλικία από τα 13 μέχρι τα 16 χρόνια.

Ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν
Συνολικά 20 Σωματεία θα συμμετάσχουν στα πιο πάνω Πρωταθλήματα από τις τρεις Κατηγορίες.

Από την Α’ Κατηγορία δήλωσαν συμμετοχή η ΑΕΖ Ζακακίου, η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, ο Άρης, η ΑΕΛ, ο Απόλλων, η ΑΕΚ Λάρνακας, η Ανόρθωση, η Νέα Σαλαμίνα, ο Εθνικός Άχνας, το ΑΠΟΕΛ, η Δόξα Κατωκοπιάς και η Ομόνοια Λευκωσίας, από τη Β’ Κατηγορία η Ε.Ν. Παραλιμνίου, ο Ολυμπιακός, το ΘΟΪ Λακαταμιάς, ο Ακρίτας Χλώρακας, η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και η Πάφος F.C. και από τη Γ’ Κατηγορία η Ε.Ν.Υ. Διγενής Ύψωνα και ο Διγενή Μόρφου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ