aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΆρσεναλ: Καλοκαιρινό καμπ για ελίτ ποδοσφαιριστές

Άρσεναλ: Καλοκαιρινό καμπ για ελίτ ποδοσφαιριστές

Το καλοκαίρι μπορεί να προσφέρεται για διακοπές και ξεκούραση, όμως για τους ανερχόμενους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, το διάστημα αυτό προσφέρεται ως μια ιδανική περίοδο βελτίωσης.

Γι’ αυτό το σκοπό, η Άρσεναλ Soccer School Cyprus διοργανώνει μεταξύ 27 Ιουνίου και 22 Ιουλίου καλοκαιρινό προπονητικό καμπ με την επωνυμία «Elite Soccer Camp», το οποίο απευθύνεται σε παιδιά γεννημένα μεταξύ 2002 και 2007.

Στο καμπ που διοργανώνει η επίσημη ακαδημία των «κανονιέρηδων» δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, ανεξαρτήτου ακαδημίας ή ομάδας στην οποία ανήκουν. Υπεύθυνος θα είναι ο γνωστός προπονητής Άρα Πετροσιάν και θα πλαισιώνεται από άτομα της προπονητικής του ομάδας στην Άρσεναλ Κύπρου. Οι θέσεις για το καμπ είναι περιορισμένες, με σκοπό να γίνει σωστή και επαγγελματική δουλειά, έτσι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή.

Η Elite Soccer Camp θα λάβει χώρα στο αθλητικό κέντρο «Κώστας Παπαέλληνας» στο Στρόβολο (γήπεδα Κεραυνού) και θα έχει διάρκεια ένα μήνα, αν και οι συμμετέχοντες έχουν την ευχέρεια -αν το επιθυμούν- να δηλώσουν συμμετοχή για λιγότερες εβδομάδες.

Σκοπός του καμπ είναι να γίνει επαγγελματική προπονητική δουλειά με τους νεαρούς, έτσι ώστε να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και να δουλέψουν τα δυνατά τους σημεία. Με το τέλος του καμπ θα δοθεί σε κάθε νεαρό γραπτή αναφορά για τη βελτίωση που επέδειξε.

Το καθημερινό πρόγραμμα θα ξεκινά στις 8 το πρωί με δίωρη προπόνηση και ακολούθως οι νεαροί θα μετακινηθούν στην πισίνα για ειδική αποθεραπεία. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα παρακολουθήσουν βίντεο-ανάλυση της προπόνησης τους και μάθημα σε κλιματιζόμενη αίθουσα. Μετά το (προαιρετικό) μεσημεριανό, το καθημερινό πρόγραμμα θα ολοκληρώνεται γύρω στις 14:00.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του φετινού καμπ που διοργανώνει η Άρσεναλ, είναι η χρήση της τεχνολογίας. Η κάθε προπόνηση θα καλύπτεται από αρκετές κάμερες, τόσο πανοραμικές, όσο και ενσωματωμένες στον ρουχισμό των παικτών (προσφέροντας έτσι θέαση πρώτου προσώπου).

Μετά το τέλος της προπόνησης και ενώ οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν την αποθεραπεία τους, ο Άρα Πετροσιάν μαζί με ειδικό συνεργάτη θα προχωρούν σε ανάλυση της εικόνας, ετοιμάζοντας το βίντεο-μάθημα της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ