aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑποσύρθηκε από την ενεργό δράση λόγω προβλήματος στην καρδιά ο Λούκας Λέιβα!

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση λόγω προβλήματος στην καρδιά ο Λούκας Λέιβα!

Μετά από 18 χρόνια καριέρας στο κορυφαίο επίπεδο, ο Λούκας Λέιβα ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση λόγω προβλήματος στην καρδιά!

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Γκρέμιο, που πέρασε επίσης από τις Λίβερπουλ και Λάτσιο, ανακοίνωσε το νέο σε συνέντευξη Τύπου, εξηγώντας πως «αυτή ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα, είναι η πρώτη φορά που κλαίω γι’ αυτήν την υπόθεση».

Η καρδιακή πάθηση είχε εντοπιστεί σε εξετάσεις που είχε υποβληθεί ο 36χρονος παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής τον Δεκέμβριο, με τους γιατρούς να τον συμβουλεύουν να σταματήσει το ποδόσφαιρο προκειμένου να μην κινδυνέψει η ζωή του.

Ο άλλοτε διεθνής χαφ μέτρησε 346 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ μεταξύ 2007 και 2017 και άλλες 198 την επόμενη πενταετία με τη φανέλα της Λάτσιο, ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι είχε επιστρέψει στην αγαπημένη του Γκρέμιο.

«Τελειώνω την καριέρα μου εκεί που ήθελα αλλά όχι με τον τρόπο που επιθυμούσα. Είμαι σίγουρος πως ένας νέος κύκλος θα ξεκινήσει. Είχα πολλές ελπίδες ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά δεν ήταν έτσι. Η υγεία μου έρχεται πρώτη» ανέφερε επιπλέον ο Λέιβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ