aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑπόψε οι ετήσιες βραβεύσεις του συνδέσμου προπονητών

Απόψε οι ετήσιες βραβεύσεις του συνδέσμου προπονητών

Διεξάγονται απόψε στις 20:00 στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (αίθουσα UNESCO) οι ετήσιες βραβεύσεις του Συνδέσμου Προπονητών. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο Σωφρόνης Αυγουστή ως Προπονητής της Χρονιάς και άλλοι Κύπριοι προπονητές (συλλόγων και εθνικών ομάδων) των οποίων το έργο ξεχώρισε κατά την ποδοσφαιρική σεζόν 2016/17.

Επίσης, μεταθανάτια θα τιμηθεί ο αείμνηστος Κούλλης Κυριάκου ενώ θα απονεμηθούν και ειδικές βραβεύσεις τιμής ένεκεν, σε προσωπικότητες που συνέβαλαν στην ανάπτυξη της προπονητικής ποδοσφαίρου στην Κύπρο.

Των βραβεύσεων θα προηγηθεί απολογισμός του προέδρου του Δ.Σ. του Συνδέσμου Άντρου Κουλουμπρή. Αλλά και παρουσίαση έρευνας με θέμα «Κατοχύρωση του Επαγγέλματος του Προπονητή, Κατώτατος Μισθός και Ενιαίο Συμβόλαιο» από τον νομικό σύμβουλο του Συνδέσμου Λούη Χατζηδημητρίου.

Η παρουσία όλων των προπονητών είναι επιβεβλημένη. Χορηγός της εκδήλωσης είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στρατηγικός συνεργάτης του Συνδέσμου Προπονητών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ