aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣApollon Ladies: Σκιαγράφηση των αντίπαλων

Apollon Ladies: Σκιαγράφηση των αντίπαλων

Μέσα από την επίσημη σελίδα της, η διοίκηση των Apollon Ladies παρουσιάζει τους αντιπάλους για την πρώτη φάση του UEFA Women’s Champions League.

ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (Ελλάδα): Το απόλυτο αφεντικό στο γυναικείο ποδόσφαιρο της Ελλάδος. Κατέκτησε 10 πρωταθλήματα τα τελευταία 11 χρόνια καθώς και 5 κύπελλα. Το ρόστερ του αποτελείται κυρίως απο διεθνείς Ελληνίδες παίκτριες καθώς και μια Σέρβα που αγωνίζεται εδώ και 7 χρόνια στην ομάδα. Αγωνίζεται ανελλιπώς στην Ευρώπη. Πέρσι είχε την πιο πετυχημένη χρονιά στα Ευρωπαικά σαλόνια καθώς πέρασε σαν σίφουνας απο τον όμιλο του κάνωντας 3 νίκες με 18-0 τέρματα ! Αποκλείστηκε απο την Όρεμπρο, την δευτεραθλήτρια Σουηδίας στον γύρο των 32.

Klaksvíkar Ítróttarfelag (Νησιά Φαρόε): Η γνώριμη μας πλέον ομάδα απο τα Φαρόε θα βρεθεί ξανά στο δρόμο της ομάδας μας. Είναι η ομάδα με το ρεκόρ συμμετοχών στο UEFA Women’s Champions League καθώς έχει συμμετάσχει σε όλες (!) τις διοργανώσεις του. Φέτος θα είναι η 16η συνεχόμενη χρονιά. Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που βρίσκεται στον δρόμο μας, και η 4η τα τελευταία 5 χρόνια ! Σε 3 αναμετρήσεις η ομάδα μας έχει ισάριθμες νίκες με απολογισμό τερμάτων 12-1.

KF Hajvalia (Κόσοβο): Ιστορία θα γράψει στην Κύπρο το Κόσοβο, καθώς θα είναι η πρώτη επίσημη συμμετοχή του σε διοργάνωση της UEFA. Λιγοστές οι πληροφορίες για αυτή την ομάδα που κατέκτησε το ντάμπλ πανηγυρικά στην χώρα της. Το επίπεδο του πρωταθλήματος δεν είναι ψηλό, όμως δεν μπορείς ποτέ να υποτιμάς ομάδες της πάλαι ποτέ κραταιάς Γιουγκοσλαβίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ