aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑπόλλων Ladies: Σε ρυθμούς επαναληπτικού

Απόλλων Ladies: Σε ρυθμούς επαναληπτικού

Σε ρυθμούς επαναληπτικού η ομάδα Απόλλων Ladies.

Την ερχόμενη Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στην Πράγα τα κορίτσια του Απόλλωνα θα κυνηγήσουν την πρόκριση στον επαναληπτικό με τη Σλάβια για τη φάση των «32» της διοργάνωσης UEFA Women’s Champions League.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης και οι ελπίδες ενισχύονται από την εξαιρετική παρουσία της ομάδας του Τάσου Κυριάκου την περασμένη Τετάρτη στο Παφιακό.

Η ομάδα όπως είναι γνωστό ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να φτάσει σε μια καθαρή νίκη σύμφωνα με τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ο αγώνας της ερχόμενης Τετάρτης θα διεξαχθεί στο «Eden Arena» και θα αρχίσει στις 19:30.

Η Σλάβια προηγείται στο πρωτάθλημα της χώρας της και την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Σλόβαν Λίμπερετς στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής.

Ο Απόλλωνας έφτασε στις τέσσερις παρουσίες στη φετινή διοργάνωση με απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει του επαναληπτικού συνεχίζεται και στην ομάδα υπάρχει πίστη για το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να γράψει ιστορία και να λάβει μέρος στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ