aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑπώλεια για την Κυπριακή Ομοσπονδία Ιππασίας

Απώλεια για την Κυπριακή Ομοσπονδία Ιππασίας

Με ανακοίνωσή της η ΚΟΕ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Επίτιμου Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας Μιχάλη (Άκη) Πετρή:

«Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ), εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Επίτιμου Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας Μιχάλη (Άκη) Πετρή, του ανθρώπου που οραματίστηκε τη δημιουργία της Ομοσπονδίας και ιδρυτή της το 1981.

Στο πρόσωπο του Δρ Άκη Πετρή μπορούσε να δει κανείς την ιστορία της Κυπριακής Ιππασίας. Διετέλεσε επί 17 χρόνια Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, και στη συνέχεια από διάφορες θέσεις συνέχισε να υπηρετεί το αγαπημένο του άθλημα. Είτε ως κριτής, είτε ως σχεδιαστής διαδρομών για τους αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων, και από το 2009 μέχρι το 2016 ως ο επικεφαλής κτηνίατρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας (FEΙ) στην Κύπρο. Μέσα από το βιβλίο που εξέδωσε για τα άλογα και την Κύπρο, παρουσιάζεται ευδιάκριτα η ανιδιοτελής του αγάπη για τα άλογα.

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου και το προσωπικό της ΚΟΕ, απευθύνουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας Αντώνη Πετρή, υιό του Άκη Πετρή, και στους οικείους του εκπλιπόντος.

Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 24 Αυγούστου, στις 17.15 στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης. Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο Γεώργιο Χρυσοστόμου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Αιωνία του η μνήμη.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

24 Αυγούστου 2021».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ