aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑποκάλυψε ενδιαφέρον από Κύπρο ο Μπαπτίστ Αλοέ

Αποκάλυψε ενδιαφέρον από Κύπρο ο Μπαπτίστ Αλοέ

Λέγεται Μπαπτίστ Αλοέ, είναι αμυντικός και τον περασμένο Δεκέμβριο μετεγγράφηκε από την Βαλενσιέν στην Μπίρσοτ Βελγίου (Β’ Κατηγορία), η οποία παρόλο που δεν προτίθεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο και τον ειδοποίησε γι’ αυτό, τον υπολογίζει για τον τελικό ανόδου στην Γιούπιτερ Λιγκ στις 2 Αυγούστου.

Το συμβόλαιό του είχε ολοκληρωθεί από τις 30 Ιουνίου, ωστόσο η παραμονή του παρατάθηκε -όπως όλων των παικτών- λόγω της αναστολής των πρωταθλημάτων ένεκα κορωνοϊού. Και επειδή θα μείνει «ελεύθερο πουλί» ο 26χρονος αμυντικός αποκάλυψε πως προσεγγίστηκε από σύλλογο/ους στην Κύπρο και στην Ελβετία μεταξύ άλλων, ενώ είχε και κάποιες επαφές με τη Λαβάλ για να επιστρέψει στη Γαλλία.

«Θα περιμένω διότι είμαι έτοιμος να παίξω σε αυτόν τον τελικό (σ.σ. ανόδου) και θα αξιολογήσω ό,τι προτάσεις έχω στο χέρι», είπε καταληκτικά σε συνέντευξή του σε γαλλική ιστοσελίδα που ασχολείται με τη γαλλική League 2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ