aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟΕΛ: Οι μικροί έριξαν τεσσάρα στην «Κυρία» (pics)

ΑΠΟΕΛ: Οι μικροί έριξαν τεσσάρα στην «Κυρία» (pics)

Η ομάδα του κάτω των 21 χρόνων του ΑΠΟΕΛ νίκησε με 4-0 την Ανόρθωση στον τελικό κυπέλλου και κατέκτησε τον τίτλο, τον δεύτερο φετινό, αφού στέφθηκε και πρωταθλήτρια. Οι γαλαζοκίτρινοι με το καλημερά του αγώνα (3′) άνοιξαν το σκορ με δυνατό σουτ του Μάριου Χαραλάμπους.

Στο 42’ ο ΑΠΟΕΛ έχασε ευκαιρία να βάλει και άλλο γκολ όταν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι μετά από σουτ του Δημήτρη Χαραλάμπους, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε στο 55′ το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα (60’) σκόραρε ο Παπαφώτης με διαγώνιο σουτ και έγραψε το 3-0, ενώ στο 67’ ο Ψάλτης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι και σημείωσε το τελικό ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση 4-0.

Τον αγώνα παρακολούθησαν πέραν των 1200 θεατών. Μετά το τέλος του τελικού, έγινε η απονομή από το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, Γιώργο Φαντάρο. Όμορφες στιγμές μετά το τέλος του αγώνα με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να αλληλοσυγχαίνονται για την προσπάθεια τους μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας και αλληλοσεβασμού.

Ανόρθωση (Α. Μιχαϊλοβιτς): Δημητρίου, Νέστωρος, Πιερρή, Μουζουρής, Καλλένος, Λίκου, Χατζηπασχάλης, Νικολάου Μ., Αλωνεύτης, Λαζαρίδης, Ππούνας.

ΑΠΟΕΛ (Στ. Γεωργίου): Παρασκευά, Α. Χαραλάμπους, Αναστασίου, Καλλής, Ψάλτης, Χριστοδούλου, Δ. Χαραλάμπους, Παπαφώτης, Ασσιώτης, Μ. Χαραλάμπους, Τζάμας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ