aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ανοησίες και παραφιλολογία…»

«Ανοησίες και παραφιλολογία που δεν έχει καμία σχέση με την FIFA», χαρακτήρισε ο Κωστής Κουτσοκούμνης τις φήμες περί σχεδίου ανατροπής της διοίκησης της ΕΠΟ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα (για δεύτερη φορά μετά τον περασμένο Μάρτιο) το sentragoal.gr επικοινώνησε με τον κύπριο παράγοντα στέλεχος της FIFA για να δώσει το δικό του στίγμα.

Ήταν ήδη ενημερωμένος και η απάντηση του ήταν άμεση: «Διάβασα το θέμα περί εμπλοκής της FIFA στα κοινά της ΕΠΟ. Είναι ανοησίες και παραφιλολογία που δεν αγγίζει την FIFA αλλά και τους ανθρώπους που έχουν εμπλακεί στις επαφές με την ελληνική ομοσπονδία και την ελληνική Πολιτεία», είπε αρχικά ο Κουτσοκούμνης και μάλιστα αναφέρθηκε στις επαφές των τελευταίων ημερών ώστε να υπάρξει συμφωνία σχετικά με την διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Μετά από μία δύσκολη περίοδο κάναμε το καλύτερο και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Θεωρώ πως η παρουσία μου στις επαφές μεταξύ Πολιτείας και ΕΠΟ ήταν καταλυτική ώστε να υπάρξει συμφωνία για την διεξαγωγή του κυπέλλου Ελλάδας. Επίσης έχουμε ξεκινήσει πορεία όσον αφορά το κανονιστικό πλαίσιο και τη νομοθεσία».

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης αποκάλυψε ακόμα πως την Τρίτη θα βρεθεί στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. «Αποδέχτηκα την πρόσκληση της ΕΠΟ και με χαρά θα παρακολουθήσω τον τελικό με την ιδιότητα του φιλάθλου και όχι ως απεσταλμένου της FIFA. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένας ωραίος αγώνας», κατέληξε ο κύπριος παράγοντας της FIFA.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ