aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑνανεώσεις προπονητικών διπλωμάτων

Ανανεώσεις προπονητικών διπλωμάτων

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στα πλαίσια της Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου υπενθυμίζει ότι διοργανώνει σειρές μαθημάτων για Ανανέωση της Άδειας Εξασκήσεως Επαγγέλματος για τους κατόχους Διπλωμάτων UEFA C, UEFA B, UEFA A και UEFA PRO τους οποίους η Άδεια Εξασκήσεως Επαγγέλματος έχει ήδη λήξει, ή έχει ημερομηνία λήξης την 31η Δεκεμβρίου 2016.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ και η τελευταια ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η αυριανή, 13 Δεκεμβρίου 2016.

Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Τα μαθήματα για τις ανανεώσεις διπλωμάτων θα γίνουν ως ακολούθως:

UEFA C: 19 Δεκεμβρίου 2016
UEFA B: 19 – 20 Δεκεμβρίου 2016
UEFA A: 20 – 21 Δεκεμβρίου 2016
UEFA PRO: 20 – 21 Δεκεμβρίου 2016

Τόπος διεξαγωγής των μαθημάτων θα είναι το Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου Γ.Σ.Π. στη Λευκωσία από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 15:00 μμ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ:
Για την υποβολή της αίτησης σας κάνετε ΚΛΙΚ σε ένα από τους πιο κάτω συνδέσμους σε σχέση με το Δίπλωμα που κατέχετε:

Συμπληρώστε ΟΛΑ τα προσωπικά σας στοιχεία για να υποβάλετε την αίτηση σας. Σε περίπτωση που το Σύστημα αναγνωρίσει τον αριθμό της πολιτικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας, τα στοιχεία σας θα εμφανιστούν αυτόματα, διαφορετικά θα πρέπει να συμπληρωθούν.

Στην περίπτωση που το σύστημα εμφανίσει αυτόματα τα στοιχεία σας, παρακαλώ ελέγξτε για την ορθότητα τους και προχωρήστε στις ανάλογες διορθώσεις. Όπου υπάρχει αστερίσκος (*) τα στοιχεία είναι υποχρεωτικά.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (Η πληρωμή θα γίνεται ηλεκτρονικά)
• UEFA PRO License 625 ΕΥΡΩ
• UEFA A’ 475 ΕΥΡΩ
• UEFA B’ 400 ΕΥΡΩ
• UEFA C’ 250 ΕΥΡΩ

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα κατά την υποβολή της αίτησης σας, επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με το Τμήμα της Σχολής Προπονητών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στο 22352341.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ