aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑνακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Κρις, διεκδικεί την προεδρία της ΚΟΕ

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Κρις, διεκδικεί την προεδρία της ΚΟΕ

Ο δικηγόρος, πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και της ΚΟΠ, Κρις Τριανταφυλλίδης, γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, την πρόθεση του να διεκδικήσει την Προεδρία του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Αναλυτικά:

«Με την παρούσα γνωστοποιώ την πρόθεση μου να διεκδικήσω την Προεδρία του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για την περίοδο  2020-2024 κατά την Εκλογική διαδικασία εις τα πλαίσια της Γενικής  Συνέλευσης της που θα  πραγματοποιηθεί  την 19/10/2020.

Έχω επίγνωση των δυσκολιών αλλά έχω και απόλυτη εμπιστοσύνη εις τον εαυτό μου. Διαθέτω τις γνώσεις, τις παραστάσεις και τις εμπειρίες να προσφέρω εις το Ολυμπιακό Κίνημα  στην Κύπρο  αλλά και διεθνώς. Εχέγγυο για τούτο η μέχρι σήμερα πορεία μου εις τα αθλητικά δρώμενα τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό  (Προεδρία του ΑΠΟΕΛ, Προεδρία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ και μέλος του Εφετείου της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ).

Πρόθεση μου είναι να συνεχίσω το έργο όλων των προκατόχων της θέσης με έμφαση στα θετικά του.  Μέλημα μου  είναι να τιμήσω το Ολυμπιακό πνεύμα ειρήνης με βάση το οποίο η διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων εγένετο αφορμή να σταματούν ακόμη και πολεμικές συρράξεις. Επιδίωξη μου είναι να επικρατήσει ηρεμία, συναδελφοσύνη και αγαστή συνεργασία  όλων των εμπλεκομένων εις την Κυπριακή Ολυμπιακή  Επιτροπή.  Όλοι ανεξαιρέτως  έχουν να προσφέρουν και θα κληθούν να συμμετάσχουν. Είναι επίσης απαραίτητη η δημιουργία εξειδικευμένων Επιτροπών με βάση τη φύση των διαφόρων αθλημάτων  όπως και η άμεση πρόσβαση των μελών των Επιτροπών αυτών  με τη διοίκηση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Τέλος, με γνώμονα την αρχή ότι όποιος δεν σέβεται την ιστορία του, δεν μπορεί  να προσβλέπει σε επιτυχημένο παρόν και λαμπρό μέλλον, θα μεριμνήσω άμεσα να  πραγματοποιηθεί  φιλολογικό μνημόσυνο εις μνήμη του αποβιώσαντος τέως Προέδρου του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Ουράνιου Ιωαννίδη. Ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολύ μεγάλες υπηρεσίες  στη πατρίδα μας προεξέχοντος της παιδείας και του αθλητισμού. Διάφορες συγκυρίες δεν επέτρεψαν  να πραγματοποιηθεί  μέχρι σήμερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ