aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΆλλος ένας νεκρός και 16 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο

Άλλος ένας νεκρός και 16 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο

Ακόμη ένας συνάνθρωπός μας ηλικίας 77χρονών «έφυγε» από τη ζωή από την ασθένεια του κορωνοϊου, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας. Συνολικά επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους στο νησί μας από τον κορωνοϊό.

Επιπρόσθετα 16 νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν στην Κύπρο, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, που πραγματοποιήθηκε από τον Δρ. Λεόντιο Κωστρίκκη. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 230. Σημειώνεται ότι 2 άτομα από ευρωπαϊκές χώρες, τέσσερα από ιχνηλάτηση και 10 άτομα των οποίων το ιστορικό διερευνάται.

Συνολικά διεκπεραιώθηκαν 6 χιλιάδες και πλέον εργαστηριακές εξετάσεις ενώ 22 άτομα έχουν θεραπευθεί. Τα 130 από τα 230 περιστατικά που έχουν εντοπιστεί προέρχονται από επαφές.

Διευκρινιστικές ερωτήσεις

«Σχετικά με κάποιες αναφορές που έγιναν από τον Υπουργό Υγείας για την ηλεκτρική παρακολούθηση θέλω να διευκρινίσω ότι δεν έχει ληφθεί απόφαση. Είναι ένα από τα μέτρα που εξετάζονται», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου.

«Επίσης πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η αναφορά που έγινε χθες για άτομο που ήταν σε οικογενειακή σύναξη και διαγνώστηκε θετικός πρέπει να πούμε ότι όταν ήρθε σε επαφή με τους συγγενείς του δεν είχε διαγνωστεί. Το συγκεκριμένο άτομο είχε επιστρέψει από ταξίδι και έπρεπε να είναι περιορισμένο αλλά δεν συνέβη», πρόσθεσε ακόμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ