aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΆλλοι 30 νεκροί σε κτήμα στο Κόκκινο Λιμανάκι - «Ήταν αγκαλιασμένοι»

Άλλοι 30 νεκροί σε κτήμα στο Κόκκινο Λιμανάκι – «Ήταν αγκαλιασμένοι»

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του αντιδημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου, Γιώργου Κοκόλη, ο οποίος ανέφερε ότι έχουν εντοπιστεί άλλες 26 σωροί σε χώρο ταβέρνας στην παραλία στο Μάτι και στη συνέχεια βρέθηκαν άλλοι 4.

Τρεις βρέθηκαν σε ταβέρνα και μια γυναίκα σε άλλο σημείο. Πάνω από 50 πλέον οι νεκροί.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι οι νεκροί βρέθηκαν αγκαλιασμένοι καθώς ήταν οικογένειες που μόλις κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να σωθούν αγκαλιάστηκαν λίγα μέτρα από την θάλασσα.

Φωτογραφία του newsit από το οικόπεδο που βρέθηκαν οι 26 νεκροί

Θυμίζετε ότι επίσημα, βάσει των ανακοινώσεων των αρμόδιων αρχών και της κυβέρνησης, οι νεκροί είναι 24. Υπάρχουν, επίσης, 156 τραυματίες.

Τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι άνθρωποι αυτοί πιθανότατα προσπάθησαν να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα και να μετακινηθούν από την ταβέρνα σε διπλανό χωράφι και τελικά εγκλωβίστηκαν.

Την τραγική είδηση που ανεβάζει τον αριθμό των θυμάτων από την πύρινη λαίλαπα στους 50, επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, ο δήμαρχος Ραφήνας Ευ. Μπουρνούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ