aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑκόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα η Ομόνοια

Ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα η Ομόνοια

Ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται η ομάδα των U15 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας:

«Οι “πράσινοι” αν και έμειναν στο ισόπαλο 0-0 απέναντι στον Απόλλωνα, στη Λεμεσό, βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας, έχοντας έντεκα βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ, εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η ομάδα μας σε 29 παιχνίδια παραμένει αήττητη, έχοντας 26 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Διατηρεί την καλύτερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος, με συντελεστή τερμάτων 152-8.

Η U17 έχασε στις λεπτομέρειες από τον Απόλλωνα, με γκολ στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης και δεν μπόρεσε να τον ξεπεράσει στη βαθμολογία. Οι “πράσινοι” παρέμειναν στην 4η θέση της βαθμολογίας, μετά από 21 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, με συντελεστή τερμάτων 99-27. Η ομάδα μας βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Απόλλωνα, έξι από την ΑΕΛ και επτά από τον ΑΠΟΕΛ.

Η U16 δέχτηκε την ήττα από τον Απόλλωνα και παρέμεινε στην 9η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 11 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και δέκα ήττες. Οι “πράσινοι” πέτυχαν 57 γκολ και δέχτηκαν 54.

Η U14 έχασε από τον Απόλλωνα στη Λεμεσό με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας, αλλά είδε τη διαφορά από την δεύτερη θέση να αυξάνεται στους 13 βαθμούς και από την πρώτη θέση στους 21 βαθμούς. Οι “πράσινοι” έχουν σημειώσει 19 νίκες, έφεραν τρεις ισοπαλίες και δέχτηκαν επτά ήττες, με συντελεστή τερμάτων 57-25.

Δεν υπήρχε αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα των U19, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας«.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

U17 | ΟΜΟΝΟΙΑ – Απόλλωνας 0-1
(80΄ Δημήτρης Φλουρής)

U16 | OMONOIA – Απόλλωνας 0-6
(10΄, 16΄, 65΄ Αλέξανδρος Εφραιμίδης, 67΄ Γκρέγκορι Διονυσίου, 71΄ Γεώργιος Ανδρέου, 73΄ Μενέλαος Χριστοδούλου)

U15 | Απόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

U14 | Απόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0
(69΄ Παναγιώτης Παναγιώτου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ