aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑΚΕΛ: Βραβεύει Ανδρέα Γεωργιάδη και Κοντίδη

ΑΚΕΛ: Βραβεύει Ανδρέα Γεωργιάδη και Κοντίδη

Πραγματοποιείται το βράδυ της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου 2017 στη Λευκωσία,  η τελετή απονομής του φετινού Βραβείου Αθλητικής Προσφοράς Κώστα Λυμπουρή & Νική Γεωργίου της Κ.Ε του ΑΚΕΛ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Βλαδίμηρος Καυκαρίδης» (Σατιρικό Θέατρο), στις 19:00 το βράδυ. Το βραβείο φέτος απονέμεται μεταθανάτια στον τέως εκπαιδευτικό, αθλητικό παράγοντα και τηλεπαρουσιαστή,  Ανδρέα Γεωργιάδη για τη πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στον κυπριακό αθλητισμό.

Το βραβείο θα απονείμει ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, που θα είναι ο κύριος ομιλητής της εκδήλωσης. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, Αίγλη Παντελάκη ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής του Βραβείου, Τίτος Χριστοφίδης θα καταθέσει το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής.

Θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό καθώς και δηλώσεις για τον τιμώμενο. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η χορωδία του Άρη Λεμεσού της οποίας ο τιμώμενος υπήρξε μέλος για πολλά χρόνια. Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ θα τιμήσει με ειδικό έπαθλο το πρωταθλητή μας Παύλο Κοντίδη για τις μεγάλες διεθνείς επιτυχίες του.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την στήριξη και χορηγία της ΟΠΑΠ Κύπρου και σε αυτή έχουν προσκληθεί και θα παραστούν πολιτειακοί αξιωματούχοι, αθλητικοί παράγοντες, εκπρόσωποι κομμάτων, και πολλοί φίλοι, αθλητές και εκτιμητές των τιμώμενων. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ