aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΆγρια επεισόδια αστυνομικών-διαδηλωτών στη Λευκωσία (pics)

Άγρια επεισόδια αστυνομικών-διαδηλωτών στη Λευκωσία (pics)

Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στο κέντρο της Λευκωσίας, με τους αστυνομικούς να προβαίνουν σε χρήση βίας κατά πολιτών, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας ομάδων από αντιφασιστικό χώρο – Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά – Ριζοσπαστική οικολογία. Η πορεία ονομάστηκε “Ως Δαμέ με τον κρατικό αυταρχισμό”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όργανα της Αστυνομίας χτύπησαν διαμαρτυρόμενους με γκλοπ, έσυραν άτομα στο έδαφος, ενώ έκαναν αυξημένη χρήση δακρυγόνων. Επίσης έγιναν ρίψεις νερού με το όχημα “Αίαντας”.

Την ώρα των επεισοδίων χτυπήθηκαν από αστυνομικούς γυναίκες και παιδιά. Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Επίσης μοίρασε εξώδικα πρόστιμα, αφού έγινε παραβίαση επιδημιολογικών μέτρων.

Τα πιο πάνω σημειώθηκαν στη λεωφόρο Στασίνου, στους γύρω δρόμους και στο πάρκο Κολοκάση.

Η διαμαρτυρία οργανώθηκε από οργανωμένα σύνολα, τα οποία διαμαρτύρονται για τη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και τη διαφθορά.

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή την πορεία, η Αστυνομία έχει εκδώσει από την Παρασκευή ανακοίνωση, με την οποία εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες, αφού απαγορεύονται οι μαζικές συγκεντρώσεις, ένεκα των επιδημιολογικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ