aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑεροπορικό Κολομβίας: Τελικός απολογισμός 76 νεκροί (πέντε επιζώντες)

Αεροπορικό Κολομβίας: Τελικός απολογισμός 76 νεκροί (πέντε επιζώντες)

Νεότερη ενημέρωση: H επίσημη ενημέρωση αναφέρει πως πέντε άτομα, ανάμεσά τους τρεις ποδοσφαιριστές, οι Άλαν Ρούσελ, Ντανίλο και ο τερματοφύλακας Φόλμαν, βγήκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ οι αρχές συνεχίζουν το έργο του απεγκλωβισμού των νεκρών κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς υπάρχει σκοτάδι και κρύο (4 βαθμούς η θερμοκρασία) στην εξαιρετικά δύσβατη περιοχή που κατέπεσε το αεροπλάνο. Ζωντανός βγήκε και ένας ρεπόρτερ, ο οποίος ακολουθούσε την αποστολή της ομάδας, αλλά και μια αεροσυνοδός.

Για την ώρα που δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι λόγοι της πτώσης του αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν 81 άτομα. Κάποιοι εκτιμούν πως η συντριβή έγινε λόγω εξάντλησης καυσίμων ή ηλεκτρονικής βλάβης. Μάλιστα ο πιλότος φέρεται λίγο πριν τη συντριβή να απελευθέρωσε καύσιμα, κάτι που απέτρεψε έκρηξη κατά την πτώση που θα δεν θα είχε αφήσει κανέναν ζωντανό.

Προηγούμενη ενημέρωση: Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Κολομβιανές αρχές καθώς συνετρίβη αεροπλάνο, με 72 επιβαίνοντες, που κατευθυνόταν στο διεθνές αεροδρόμιο της Μεντεγίν. Για την ακρίβεια γίνεται λόγος για ανώμαλη προσγείωση υπό πολύ κακές συνθήκες και σε δύσκολα προσβάσιμη περιοχή. Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει από τη Βολιβία και δε είναι σαφές αν υπάρχουν νεκροί.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το τσάρτερ μετέφερε μέλη της ομάδας ποδοσφαίρου Σαπεκοένσε από τη Βραζιλία, η οποία έχει προγραμματιστεί να παίξει στον τελικό του Copa Sudamerica εναντίον Ατλέτικο Νασιονάλ αύριο στο Μεντεγίν.

Εκείνο που αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, είναι ότι υπάρχουν τραυματίες, που μεταφέρονται αυτή την ώρα σε νοσοκομεία με τις πρώτες πληροφορίες, να κάνουν λόγο για 10 τραυματίες που έχουν απομακρυνθεί ήδη από το σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έξι επιβαίνοντες έχουν διασωθεί, ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα κάποιος νεκρός.

Για την ώρα που δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι λόγοι της πτώσης του αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν 72 άτομα. Το αεροσκάφος φέρεται να έμεινε από καύσιμα χωρίς να είναι τίποτα δεδομένο προς το παρόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ