aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ5η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2019: Σημαντική συνάντηση στον ΚΟΑ

5η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2019: Σημαντική συνάντηση στον ΚΟΑ

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού σάς προσκαλεί στη συνάντηση των εκπροσώπων των φορέων που θα συμμετάσχουν στην 5η ετήσια Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 μεταξύ 11:00 – 13:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων του Οργανισμού.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού έχει θεσμοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θα διοργανωθεί για πέμπτη συνεχή χρονιά την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2019. Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού έχει οριστεί ως ο Εθνικός Συντονιστικός Φορέας της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, έχοντας το γενικό συντονισμό για την υλοποίηση της εκστρατείας σε παγκύπρια βάση.

Στόχος της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού είναι η αύξηση της συμμετοχής όλων των πολιτών στη φυσική δραστηριότητα και στον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε να υιοθετήσουν έναν ενεργό και υγιή τρόπο ζωής.

Σκοπός της συνάντησης είναι η εκτενής ενημέρωση των φορέων που θα συμμετάσχουν, αλλά και ο συντονισμός και προγραμματισμός των ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν πριν και κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, με παράλληλη παραχώρηση πληροφοριακού υλικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ