aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

5 Οκτωβρίου ο πρώτος αγώνας

Σε ρυθμούς ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και με την ελπίδα πως συνεχιστεί το φετινό οδοιπορικό στην κορυφαία γυναικεία συλλογική διοργάνωση της UEFA.

Την ερχόμενη Τετάρτη η πρωταθλήτρια ομάδα Apollon Ladies θα αντιμετωπίσει για τη φάση των «32» της διοργάνωσης UEFA Women’s Champions League την Σλάβια Πράγας.

Η πρωταθλήτρια μας μετά την πετυχημένη παρουσία στην προκριματική φάση που φιλοξενήθηκε στην Κύπρο τον περασμένο μήνα και την πρόκριση της, φιλοδοξεί να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη πορεία της και να φτάσει στην επόμενη φάση.

Τα κορίτσια του Απόλλωνα όπως είναι γνωστό στην προκριματική φάση κατέκτησαν την κορυφή με απολογισμό επτά βαθμούς από δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Ο αγώνας της 5ης Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο Παφιακό Στάδιο και θα αρχίσει στις 19:00.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 12 Οκτωβρίου στην Πράγα και συγκεκριμένα στο Eden Arena.

Η Σλάβια Πράγας βρίσκεται στην κορυφή του Πρωταθλήματος της χώρας της που βρίσκεται σε εξέλιξη με τρεις βαθμούς διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν.

Μετά από έξι αγωνιστικές έχει να επιδείξει απολογισμό 16 βαθμούς από 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Πέτυχε 35 τέρματα και δέχτηκε 4.

Στον τελευταίο της αγώνα νίκησε στην έδρα της με 8-0 την FC Brno.

Πριν από τον πρώτο αγώνα στην Κύπρο, η Σλάβια Πράγας θα αντιμετωπίσει (30 Σεπτεμβρίου) εκτός έδρας την Viktoria Plzen.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ