aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ350 μπάλες από την ΚΟΠ στο Υπ. Παιδείας για το πρόγραμμα «Όλοι Διαφορετικοί, όλοι Ίσοι»

350 μπάλες από την ΚΟΠ στο Υπ. Παιδείας για το πρόγραμμα «Όλοι Διαφορετικοί, όλοι Ίσοι»

Όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου τον περασμένο Σεπτέμβριου, η  ΚΟΠ και υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα υλοποιήσουν ένα τετραετές πρόγραμμα σε εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλες τις επαρχίες με κεντρικό μήνυμα «Όλοι διαφορετικοί – όλοι ίσοι».

Το πρόγραμμα εντάσσεται στην προσπάθεια της ΚΟΠ, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης για την καταπολέμηση του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία, συμβαδίζοντας με την FIFA και την UEFA.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην σωστή διαπαιδαγώγηση των νέων ενάντια στον Ρατσισμό κάθε είδους και περιλαμβάνει και τον ρατσισμό λόγω σωματικής και πνευματικής ικανότητας έτσι η συνεργασία για υλοποίηση του προγράμματος περιλαμβάνει και την ομοσπονδία των Special Olympics Cyprus.

Η υλοποίηση του προγράμματος έχει ήδη αρχίσει και στο πλαίσιο αυτό, η ΚΟΠ παρέδωσε σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας 350 μπάλες ποδοσφαίρου οι οποίες θα παραχωρηθούν στα σχολεία που θα συμμετάσχουν στις δραστηριότητες του προγράμματος και στα διασχολικά πρωταθλήματα που θα διοργανωθούν.

Εκ μέρους της ΚΟΠ, τις μπάλες παρέδωσαν ο Οικονομικός Διευθυντής Ανδρέας Μωριάς και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Μαριλένα Προδρόμου. Τις μπάλες παρέλαβε ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης Κυπριανός Λούης και οι Επιθεωρήτριες Φυσικής Αγωγής Μέσης Εκπαίδευσης  Κάλλη Χατζηιωσήφ και Ελευθερία Χατζηστεφάνου, στην παρουσία παιδιών του Αθλητικού Σχολείου του Υπουργείου Παιδείας.

Παραδόθηκαν επίσης σημαίες του προγράμματος, οι οποίες θα αναρτηθούν στα Σχολεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ