aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΤο Σάββατο η 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ανώτατης Κατηγορίας Κ-17

Το Σάββατο η 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ανώτατης Κατηγορίας Κ-17

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της δεύτερης φάσης στο Πρωτάθλημα Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων Κ-17 με την πρεμιέρα να είναι ορισμένη για το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021.

Οι δέκα ομάδες που θα λάβουν μέρος στη δεύτερη φάση αρχίζουν την προσπάθεια τους από μηδενική βάση και το Πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί σε δύο γύρους, σύνολο 18 αγωνιστικές.

Αγία Νάπα και Καρμιώτισσα Πολεμιδιών μετά την άνοδο τους ετοιμάζονται για νέες εμπειρίες, συνεχίζουν οι οκτώ από τις υπόλοιπες δέκα ομάδες της πρώτης φάσης.

Στα αξιοσημείωτα ότι η Αγία Νάπα στην Επίλεκτη Κατηγορία Κ-17 σε εννέα αγωνιστικές δεν είχε την παραμικρή απώλεια, ενώ η Καρμιώτισσα τερμάτισε στην 5η θέση αλλά εξασφάλισε άνοδο λόγω της συνολικής βαθμολογίας της και στις τέσσερις Κατηγορίες Παίδων.

Στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Ανώτατης Κατηγορίας Κ-17 στην πρώτη θέση τερμάτισε ο ΑΠΟΕΛ αήττητο με 23 βαθμούς και ακολούθησαν Ομόνοια Λευκωσίας και Ανόρθωση με 18 βαθμούς.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (12:00):

Ομόνοια Λευκωσίας – Νέα Σαλαμίνα
ΑΠΟΕΛ – Απόλλων
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Ανόρθωση
Πάφος FC – ΑΕΛ
ΑΕΚ – Αγία Νάπα

Μέχρι το τέλος του 2021 αγωνιστικές θα γίνουν επίσης στις 11/12 και 18/12 και ακολούθως διακοπή λόγω των εορτών και επανέναρξη στις 8 Ιανουαρίου 2022.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ