aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΤο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στα πρωταθλήματα Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στα πρωταθλήματα Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων

Με τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο 25 Μαΐου το πρόγραμμα στα πρωταθλήματα Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων U14, U15, U16 και U17.

Στο πρωτάθλημα U14 στην κορυφή βρίσκεται ο Εθνικός Άχνας με 38 βαθμούς και ακολουθεί ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου με 35 βαθμούς αλλά και με αγώνα περισσότερο. Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις ΠΑΕΕΚ – Ανόρθωση, ΕΝ Παραλιμνίου – ΑΕΖ, Εθνικός Άσσιας – Εθνικός Άχνας, ΘΟΪ Λακατάμιας – Ολυμπιακός.

Στο πρωτάθλημα U15 η πρωτιά κρίθηκε και το ΘΟΪ Λακατάμιας τερματίζει πρώτο. Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις ΠΑΕΕΚ – Ανόρθωση, ΕΝ Παραλιμνίου – ΑΕΖ, Εθνικός Άσσιας – Εθνικός Άχνας, ΘΟΪ Λακατάμιας – Ολυμπιακός.

Στο πρωτάθλημα U16 έχουμε έντονο συναγωνισμό μεταξύ του Ολυμπιακού (36 βαθμοί) και της ΠΑΕΕΚ (35 βαθμοί). Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Ανόρθωση – ΠΑΕΕΚ, Εθνικός Άχνας – Εθνικός Άσσιας, ΑΕΖ – ΕΝ Παραλιμνίου, Εθνικός Άσσιας – ΠΑΕΕΚ και Ολυμπιακός – ΘΟΪ Λακατάμιας.

Στο πρωτάθλημα U17 την κούρσα οδηγεί η αήττητη Ανόρθωση με 36 βαθμούς και ακολουθεί η Ένωση Νέων Παραλιμνίου με 35 βαθμούς αλλά αγώνα περισσότερο. Τρίτος ο Ολυμπιακός με 32 βαθμούς. Για την 17η αγωνιστική θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Ανόρθωση – ΠΑΕΕΚ, Εθνικός Άχνας – Εθνικός Άσσιας, ΑΕΖ – ΕΝ Παραλιμνίου, Ολυμπιακός – ΘΟΪ Λακατάμιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ