aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΤο Ayia Napa Youth Soccer Festival επέστρεψε δυναμικά… χάρη σε εσάς!

Το Ayia Napa Youth Soccer Festival επέστρεψε δυναμικά… χάρη σε εσάς!

Το Ayia Napa Youth Soccer Festival επέστρεψε δυναμικά σε ένα πενθήμερο χαράς, διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τα παιδιά! Από τις 16 ως και τις 20 Απριλίου χιλιάδες παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία πραγματική φιέστα των ακαδημιών.

Το μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου νέων της Κύπρου επέστρεψε μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να απολαύσουν αυτό που αγαπούν. Περίπου 5.000 παιδιά από την Κύπρο και το εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στα 15 ειδικά διαμορφωμένα και διαχωριζόμενα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Αγίας Νάπας και να ζήσουν ξανά τη μαγεία του Ayia Napa Youth Soccer Festival! Συνολικά 328 διαφορετικά ποδοσφαιρικά τμήματα συμμετείχαν στη διοργάνωση, ενώ πέραν των 20.000 θεατών παρακολούθησαν το τουρνουά.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ayia Napa Youth Soccer Festival επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους συμμετέχοντες που με την άψογη συμπεριφορά τους συνέβαλαν στην προώθηση του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, αξιών που πρεσβεύει η διοργάνωση. Παράλληλα συγχαίρει τους νικητές και βραβευθέντες, αλλά και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και ένιωσαν τη χαρά της συμμετοχής. Θερμές ευχαριστίες και προς τις οικογένειες των παιδιών που βρέθηκαν αυτές τις μέρες στην Αγία Νάπα για να παρακολουθήσουν το τουρνουά.

Ένα τουρνουά που δεν θα μπορούσε να έχει την ίδια επιτυχία χωρίς την καθοριστική συμβολή των χορηγών όπως ήταν το Υφυπουργείο Τουρισμού, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, τα εστιατόρια Ocean basket και οι υπεραγορές LIDL. Καθοριστική επίσης η συμβολή των διαχρονικών υποστηρικτών μας όπως ο Δήμος Αγίας Νάπας, η ΚΟΠ και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου, ο ΚΟΑ αλλά και το κανάλι Omega και το Supersport fm ως χορηγοί επικοινωνίας. Η συνδρομή όλων υπήρξε αποφασιστική όλα αυτά τα χρόνια και χάρη σ’ αυτή το τουρνουά έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δραστηριότητες για νέους ποδοσφαιριστές στην Κύπρο, την Ευρώπη και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και προς τους 60 και πλέον εθελοντές, αφού με την πολύτιμη βοήθειά τους κατέστη εφικτό να διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά. Η άρτια για άλλη μία φορά διοργάνωση του Ayia Napa Youth Soccer Festival οφείλεται και σ’ αυτούς!

Η Οργανωτική Επιτροπή εκφράζει, επίσης, τις ευχαριστίες της και προς το διαδικτυακό κανάλι DIGITAL, το οποίο πρόβαλε τους τελικούς του Ayia Napa Youth Soccer Festival αλλά και γενικότερα την όλη διοργάνωση.

Η φετινή, 20η, διοργάνωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα με την υποστήριξη της φιλανθρωπικής δράσης του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού και με τη λειτουργία περιπτέρου συλλογής τροφίμων και ρουχισμού κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Το Ayia Napa Youth Soccer Festival έχει γίνει πλέον θεσμός και ετοιμάζεται ήδη για το επόμενο, το 2023! Ραντεβού, λοιπόν, σε ένα χρόνο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ