aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΣτις 13 Οκτωβρίου η κλήρωση των Πρωταθλημάτων Κοριτσιών Κ-17, Κ-14 και Κ-11

Στις 13 Οκτωβρίου η κλήρωση των Πρωταθλημάτων Κοριτσιών Κ-17, Κ-14 και Κ-11

Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 θα γίνει η κλήρωση των Πρωταθλημάτων Κοριτσιών McDonald’s Κ-17 Amazones, Κ-14 Leopards και Κ-11 Diamonds.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΟΠ και θα αρχίσει στις 11:30πμ με το Πρωτάθλημα Κοριτσιών McDonald’s Κ-17 Amazones, στην παρουσία της χορηγού εταιρείας.

Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το Πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ-14 Leopards και στις 12:30 η κλήρωση για το Πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ-11 Diamonds.

Τα πιο πάνω Πρωταθλήματα αναμένεται να αρχίσουν τέλη Οκτωβρίου.

Τα Πρωταθλήματα McDonald’s Κ-17 Amazones και Κ-14 Leopards, θα διεξαχθούν σε δύο φάσεις.

Η Α’ φάση θα περιλαμβάνει αγώνες ενός γύρου μεταξύ των ομάδων και η Β’ φάση θα περιλαμβάνει αγώνες ενός γύρου μεταξύ των ομάδων οι οποίες θα χωριστούν σε δύο ομίλους.

Το Πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ-11 Diamonds, θα διεξαχθεί σε μία φάση με διπλούς αγώνες.

Όσα Σωματεία / Ακαδημίες / Ιδιωτικά Σχολεία επιθυμούν να λάβουν μέρους στα πιο πάνω Πρωταθλήματα με 2 ομάδες, θα πρέπει να το δηλώσουν γραπτώς στην ΚΟΠ μέχρι την Δευτέρα, 11.10.2021, με διαφορετικό όνομα για την 2η ομάδα.

Σημειώνεται ότι οι ποδοσφαιρίστριες θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος μόνο στην ομάδα που θα δηλωθεί αρχικά, διαφορετικά θα θεωρείται αντικανονική συμμετοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ