aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΣέντρα στα Πρωταθλήματα Ανώτατης και Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων

Σέντρα στα Πρωταθλήματα Ανώτατης και Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων

Αρχίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο τα Πρωταθλήματα Ανώτατης και Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων Κ14, Κ15, Κ16 και Κ17.

Και τα δύο Πρωταθλήματα θα διεξαχθούν με τη συμμετοχή δέκα ομάδων σε δύο φάσεις.

Δείτε πιο κάτω αναλυτικά τον τρόπο διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων:

Πρωταθλήματα Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων:

Ομάδες που συμμετέχουν: ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕΛ Λεμεσού, Απόλλων Λεμεσού, Ανόρθωση Αμμοχώστου, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, Δόξα Κατωκοπιάς, Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου, Ομόνοια Λευκωσίας, Ολυμπιακός Λευκωσίας, Πάφος F.C.

Στην Α΄ φάση των Πρωταθλημάτων Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων θα διεξάγονται μονοί αγώνες ενός γύρου, όπως έχουν προκύψει από την κλήρωση.

Μετά την ολοκλήρωση της Α΄ φάσης, οι δύο τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα (άθροισμα συγκομιδής βαθμών και των τεσσάρων ομάδων τους / Κ-17, Κ-16, Κ-15, Κ-14) θα διαβαθμίζονται στα Πρωταθλήματα Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων, όπου και θα αγωνίζονται κατά τη διάρκεια της Β΄ φάσης.

Στην Β΄ φάση των Πρωταθλημάτων Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων οι ομάδες θα προχωρήσουν σε κλήρωση με διπλούς αγώνες σε δύο γύρους. Οι ομάδες θα αρχίζουν από μηδενική βάση και οι Πρωταθλήτριες ομάδες ανακηρύσσονται αυτές που θα έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό βαθμών κατά το τέλος της Β΄ φάσης του κάθε Πρωταθλήματος.

Πρωταθλήματα Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων

Ομάδες που συμμετέχουν: Ε.Ν. ΘΟΙ Λακατάμιας, Ε.Ν. Παραλιμνίου, Άρης Λεμεσού, ΠΑΕΕΚ Κερυνειας, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, Διγενής Μόρφου, Αγία Νάπα, Ομόνοια Αραδίππου, Ακρίτας Χλώρακας, Εθνικός Άσσιας

Σύστημα Διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων

Το Πρωτάθλημα θα διεξάγεται σε δύο φάσεις. Στην Α΄ φάση των Πρωταθλημάτων Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων θα διεξάγονται μονοί αγώνες ενός γύρου όπως έχουν προκύψει από την κλήρωση.

Μετά την ολοκλήρωση της Α΄ φάσης των Πρωταθλημάτων οι δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα (άθροισμα συγκομιδής βαθμών και των 4ων ομάδων τους / Κ-17, Κ-16, Κ-15, Κ-14) θα προαχθούν στα Πρωταθλήματα Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων, όπου και θα αγωνίζονται κατά τη διάρκεια της Β΄ φάσης.

Στην Β΄ φάση των Πρωταθλημάτων Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων οι ομάδες θα προχωρήσουν σε κλήρωση με διπλούς αγώνες σε δύο γύρους.

Στην Β΄ φάση των Πρωταθλημάτων οι ομάδες θα ξεκινούν την βαθμολογία τους από μηδενική βάση. Πρωταθλήτριες ομάδες ανακηρύσσονται αυτές που θα έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό βαθμών κατά το τέλος της Β΄ φάσης του κάθε Πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ